V75 på hjemmebaneKom Konge og Will Best i full trening!Vinner Lilja - Var en god vinnerAlle mann til KlosterskogenGlans og Ennius med flotte løp
Vi ønsker Leni Holen Berg velkommen

Stall Kringeland Eriksen kan ønske en ny ansatt velkommen. Leni Holen Berg har jobbet hos oss i ca 14 dager, og har allerede begynt å sette avtrykk på stallen. Leni er opptatt av orden, har fint lag med hestene og er med på alt det daglige i stallen. Vi må si vi er svært fornøyd med å tilknytte oss henne til stallen.

 

Leni Holen Berg, ny stallansatt på stall Kringeland Eriksen

Leni begynte å vanke i stallen hos Kjetil Helgestad når hun var ca. 13 år. Hun begynte å jobbe som lærling for Kjetil Helgestad når hun var 16 år.

Jeg hadde omtrent aldri hørt om travsport når jeg begynte å gå i stallen til Kjetil. Jeg begynte å ri på hest og hadde god kjennskap til hest når jeg var 6 år. Så dette med trav var spennende. Jeg var også heldig å få ansvaret for en hest som Always On Time tidlig, da ble man bitt av basillen. Man kan vel si det var et smart trekk av Kjetil og gi meg en så god hest som passhest.  Jeg hadde han som passhest fra han var 2 til han var 7 år. Han er den passhesten som har betydd mest for meg. Kjetil var ikke bare en sjef. Han ble også en venn. Kjetil var utrolig flink med de ansatte og gjorde stall Helgestad til en god plass å jobbe. Jeg var ansatt/lærling her i to år.

Deretter gikk ferden videre til Sørlandet og stall Øystein Tjomsland. Jeg begynte å jobbe her 1. desember 2020. Øystein er utrolig kunnskapsrik. Og har gode resultater gjennom en årrekke. Det var grunnen til at jeg søkte meg hit.Her var det et annet system en hva jeg var vandt med tidligere. Nye treningsveier, sandgrop, laktatmålinger. Jeg føler jeg har fått mye kunnskap fra denne tiden. FØystein er god til å tilpasse treningen til hver enkelt hest. Samtidig som man kanskje ble mer selvstendig hos Tjomsland. Her er du «mer sjef» over dine egne hester. Jeg hadde Grisle Odin G.L som passhest en periode. En hest langt utenom det vanlige. Når man kjører intervaller med en slik, så føler man at hesten er ute på joggetur. Det er spennende å komme bort i slike hester. Jeg var ca et halvt år på filialen hans i Sverige. Det var en interresant periode. Travet er mer profesjonelt i Sverige, bare det å være på travkjøringer en annen følelse enn her hjemme. Man føler seg mer velkommen når man kommer på en svensk bane.  Anlegget til Tjomsland er imponerende. Men det var ikke så lett å skaffe seg et nettverk etter endt arbeidsdag. En kombinasjon av trivsel, samt at min søster ble syk. Gjorde at jeg flyttet hjem til Norge igjen.

Hos Øystein er det mye rullering med hester og folk. Så når Kringeland Eriksen tilbød meg jobb. Så synes jeg dette virket spennende. Det blir litt mer fast grunn og en mindre organisasjon å forholde seg til. Jeg trives godt på Sørlandet og det er også en av grunnene til at jeg ikke flyttet så langt når jeg byttet arbeidsgiver. Jeg har ett år igjen av læretiden og ønsker å være her i Sør og gjennomføre dette. Så får vi se hva fremtiden bringe.

Vi er svært fornøyde med å ha tilknyttet oss Leni. Og håper hun vil få en lærerik og god tid hos oss på Stall Kringeland Eriksen.