V75 på hjemmebaneKom Konge og Will Best i full trening!Vinner Lilja - Var en god vinnerAlle mann til KlosterskogenGlans og Ennius med flotte løp
V75 på hjemmebane

Våren har slått inn. Forholdene på Sørlandets Travpark er perfekte. Liten tvil om at dette er et av norges beste treningsanlegg for å trene hester. Unghestene har vært gjennom en tøff vinter med hardtrening uten de store fartene. Her gjelder det å bygge muskler og styrke. Nå begynner spensten/farten komme i hestene. 3 åringene Will Nick og Kringelandkyro fikk i dag sitt første skarpe banejobb, og jeg var veldig fornøyd. Begge travet 34 over 2100 meter på en meget fin måte. Vi kan begynne å se etter løp. 4 åringen Wik Odden virker også til å ha løftet seg en del. Han har fått mye arbeid i naturmurgropa og kjentes sterk ut i jobbet, også han travet 34 på en fin måte. 3 års hoppene Frøken Oline og Vinner Lilja var ute og fikk intervalljobb i banen, også her så det fint ut.

Husk at det er V75 løp på Sørlandet i morgen. Da bruker stemningen å være på topp, anbefaler alle å ta turen for å se god travsport og oppleve stemningen. Det vil også bli aftertrav etter løpene med live musikk. Ta gjerne en tur innom stallen å ta en kaffekopp.

 

Jeg skal i banen hele 7 ganger i morgen. Innleder det hele med stallhesten, Bork Viking. Innehar voldsom fart denne hesten og på sitt beste er han god. Det er gledelig at han er på vei tilbake i løpsbanen. Ellers har jeg flere gjesteoppsitt. Innleder med Tverdals Modina. Hun har travet jevne og fine løp i det senere. Tror hun er mer premieaktuell en seiersaktuell. Champs Elysees havner nok i samme kategori. Vi setter på amerikanervogn og plukker av skoene som vanlig. Stallhesten Trø Ennius kommer ut i V75. Vi setter kanskje på amerikanervogn denne gangen. Ellers vil han gå som en pleier. Det blir hardt å vinne, vi sikter på en premie. Stallhesten Øygard Stjerna kommer ut etter en liten pause. Har ikke trukket så godt spor, utstyrsmessig kjører vi som normalt. Klaffer det, kan hun kanskje klare trippel. Men å vinne, virker tøft.  Skal ellers kjøre Lykkje Tutta. Denne trenes av Benedicte V. Engedahl og hoppa står på min stall. Hun er ganske rask. Står i spor 4 på volta, så vi setter på vanlig vogn. Ellers helstengt hodelag og skoløs. Lykkje Tutta har vist fin form i det senere, men tror nok det er premie vi sikter etter denne gangen. Andy Nibs kommer også ut i V75. Møter tøffe hester og har ikke holdt helt toppform i det senere. På sitt beste holder han bra klasse, men vil gjerne se litt mer form før jeg tror helt på det.

Bork Viking er tilbake i banen og klar for prøveløp.