V75 på hjemmebaneKom Konge og Will Best i full trening!Vinner Lilja - Var en god vinnerAlle mann til KlosterskogenGlans og Ennius med flotte løp
Alle mann til Klosterskogen

Nok en uke er godt i gang. På mandag hadde stallen fire hester i aksjon. Øygard Stjerna skvatt litt til fra start når det var en del «skrik og skrål» ute i banen. Vi glemmer den innsatsen og tar nye tak. Ellers gikk Frekke Frida et kanonløp til 2 plass etter galopp. Hun utvikler seg voldsomt for tiden. Øygard Ronja gjorde en fin debut for stallen, måtte innom en liten galopp. Men viste at dette er noe å jobbe videre med. Hoppa har mye fart og virker god. Priceless gjorde også løpsdebut etter pause, hun stod på fint til andreplass.

Til søndag kommer Vinneren, Glans Tider, Trø Ennius og Vinner Lilja til start. Vinner Lilja er bare 3 år.

Det å sende ut 3 åringer i sin første start er alltid spennende. Det ligger enormt mange treningstimer bak en 3 åring når den kommer til start. Til søndag sender vi ut stallens første 3 års debutant, hun heter Vinner Lilja. Ei flott hoppe som er både oppdrettet og eid lokalt av Trond Møretrø. Hoppa har Moe Odin som far, mens Tyri Tilla er mor. Som du ser på bildene er Vinner Lilja heller ikke så verst å se på.

Vinner Lilja har trent veldig fint oppimot denne debuten, og det er ei hoppe vi venter oss en del av fremover.  Om hun går som hun har gjort i trening, bør hun kjempe langt fremme denne starten. Bildene av Vinner Lilja er tatt av oppasser, Leni Holen Berg.

 

Vinner Lilja

Vinner Lilja