Kommende starter 09.3.23) Oppdateres ved V75 løp

Trø Ennius V75 avd.1, Forus lørdag 11. Mars

Var god etter en liten pause sist. Går med murphyblender, åpent hodelag, vanlig vogn og sko. Holder nok kanskje ikke like høyt nivå som Glans Tider. Møter gode hester denne gangen. Håper på trippelplass.

Glans Tider V75 avd.1, Forus lørdag 11. Mars

Gikk fort mellom galoppene sist. Kommer ut med drapropper, vanlig vogn og uten sko denne gangen. Håper Eirik Høitomt kan få litt skikk på han. Holder bra nivå denne hesten. Han har vel også hatt en tendens til å trave bedre på andre baner, enn hjemmebane. Gjør han sitt beste og ikke tuller, kan han være med langt fremme. Men må stå litt på vent og stabilisere seg til at vi kan tro helt på det.

Øygard Stjerna V75-3 Forus lørdag 29.1.23

Viste god form direkte etter en liten pause sist. Tror hun kan sikre seg en god posisjon fra et fint spor på volten. Kommer ut med draskyplapper, modi og sko som vanlig. Er hun som sist og det klaffer, så kjemper hun i fremste rekke.

Førlands Pet V75-7 lørdag 29.1.23

Travet et godt løp sist og møter lignende motstand, dog noen som kanskje holder høyere nivå. Normalt sikrer han seg en god posisjon. Han har en del inne og tette starter bør ikke være noen problem. Vi kjører med halve skylapper, vanlig vogn og sko. Tror han kan kjempe der fremme

Balder Odin V75 avd 5, lørdag 21.1.23:

Har vært veldig god i hele 2022 og avsluttet året med seier. Han holder fremdeles fin form, men går opp en liten klasse denne gangen og møter bedre hester. Han skal gå med samme utstyr som tidligere, det vil si sko, amerikanervogn og halve skylapper. Tror han gjør en ny god prestasjon og kjemper med der fremme.

Balder Odin er en staselig kar

Førlands Pet V75 avd 7, lørdag 21.1.23:

Kommer ut etter en liten pause. Er behandlet siden sist. Han har tjent mye penger på kort tid, men også utviklet seg.  Står fint til spormessig denne gangen og kan fort være hesten som sitter tidlig fremme. Ikke umulig at vi sikter på et ryggløp denne gangen. Det avhenger naturligvis hvem som kommer frem og vil overta. Han trener fint og ikke testet all verden. Men har vært pigg og alert i intervallene.

Førlands Pet gjør en spennende start etter pause: