V75 på hjemmebaneKom Konge og Will Best i full trening!Vinner Lilja - Var en god vinnerAlle mann til KlosterskogenGlans og Ennius med flotte løp
Vinner Lilja - Var en god vinner

Vinner Lilja starter opp karrieren som en Vinner. Det er ei flott 3 års hoppe dette som har trent fint hele veien. I år har jeg et veldig fint kull og et passende antall hest. Fire treåringer som alle gjør sakene sine bra i trening og oppfører seg fint. Vi har fått jobbet mye med hvert enkelt individ, noe som må til dersom hestene skal kunne prestere på et høyt nivå.
Vinner Lilja er en flott modell etter Moe Odin og Tyri Tilla (e. Voje Faks). Hun er eid og oppdrettet av Trond Møretrø fra Grimstad. En eier som virkelig har hjulpet meg mye med drift, samt kommet med fine hester til stallen. Trond har eid hester i mange år, deriblant Happy Hoff som ble tredje i kriteriet. Selv om det er tidlig enda, så kan Møretrø ha en ny kriteriehest i form av Vinner Lilja. Gratulerer til Trond med flott seier. Oppasser for Vinner Lilja er Leni Holen Berg.

 

Ellers var Glans Tider og Trø Ennius ute i samløp. Det ble litt for oppjaget med sprint for Glans Tider, han feilet i første sving. Trø Ennius ble sittende fjerde innvendig. Hang greit med til 5 plass. Vinneren startet også, han mangler litt rutine. Var godt sist, men slo på en galopp i kveld etter en runde. Travet ellers et ok løp og fikk premie.

 

Det skal være mer gøy i vente med Vinner Lilja. Her traver hun først over mål som årets første 3 årige kaldblodshoppe. Bildet er sakset fra Grimstad og Omegn travselskab sine facebook side