V75 på hjemmebaneKom Konge og Will Best i full trening!Vinner Lilja - Var en god vinnerAlle mann til KlosterskogenGlans og Ennius med flotte løp
Langtur til Bergen med Balder Odin

Eg, Karin og Espen passerer i skrivende stund Forus travbane og er på vei til Bergen travbane. 

Vi har med oss Balder Odin fra min stall og Thai Zeus og L.A`s Magic Moment fra Karin Hauge sinn stall.

Vi har vanskelige utgangsposisjoen på alle sammen men klaffer det litt er alle gode nok til å være med å kjempe i toppen.

 

Eller har Jega Janker og Jega Bonzon reist videre til Kjetil Roe i dag. Vi takker eier Elfinn Edvartesen for tilliten og ønsker han lykke til videre med sine flotte hester. Hassel Lotte har også reist hjem i dag etter å ha vert innom stallen en kort periode for litt banetrening. Spenende hoppe som kan være noe for klasseløpa!

 

Hestene har blitt trent gjennom uka og vi har flere hester som skal være startklare om ikke så lenge.

2 åringene trener mye i løypene om dagen og begynner å bli klare for å gå sine mønstringsløp.

Åringene hjemme på gården skal i vogn neste uke. Alle oppfører seg fint og skal få noe turer i vogn før beite.

 

I går var eg på Klosterskogen og kjørte 3 hester. Lookslikeabank åpnet bra bak bilen og fikk lederyggen inn på første sving, sparket desverre opp i vogna og ble naturligvis redd å galopperte da. Somewifesomewhere åpnet bra bak bilen, fikk tet og valgte å slippe etter 700m. Hun leverte en topp prestasjon til andre plass, hun er på gang og vinner snart løp. Kleppson var sisteman ut, sliter litt med farten underveis, men leverte en fin innsats og fikk med seg en premie med hjem.