V75 på hjemmebaneKom Konge og Will Best i full trening!Vinner Lilja - Var en god vinnerAlle mann til KlosterskogenGlans og Ennius med flotte løp
Glans og Ennius med flotte løp

To hester fra stallen var ute i V75 løp i går, Glans Tider og Trø Ennius. Det er tøft i V75, det skal det også være.  I går møtte de flere gode hester i klassen, deriblant Idu Bork fra vinner stallen til Tom Erga. Glans Tider var den vi trodde mest på forhånd, han holder normalt litt høyere nivå enn Trø Ennius. Glans Tider innledet i tredje innvendig, og ble flyttet ut i andrespor på siste bortre langside. Glans Tider holdt stilen hele veien til mål sammen med Eirik Høitomt og stod for et solid løp. Det ble en flott andreplass og 30000 kr inn på konto. Trø Ennius fikk også med seg fine penger. Jeg kusket han selv. Vi ble sittende i andre utvendig ganske tidlig i løpet og hadde litt problemer med å henge med når det var 700-800 meter igjen. Ennius fullførte likevel fint til femteplass. For dette fikk han med seg 8000 kr. 38000 kr inn på stallen totalt, må vi være fornøyde med. Hestene er i form og ser fine ut. Det betyr at vi kan lete etter nye løp til dem begge.

Nå venter nye uke med både trening, stell og løp for flere av hestene. På hjemmebane i morgen kommer Priceless, Øygard Ronja, Øygard Stjerna og Frekke Frida ut fra stallen. Samtlige er gode nok til å være med i fremste rekke.  Men flere av hestene møter også hester i sine klasser som er veldig gode. Trippel plassering er aktuelt for alle fire. Om jeg skal fremme den som har størst seiers sjanse, så er nok det Øygard Stjerna.