V75 på hjemmebaneKom Konge og Will Best i full trening!Vinner Lilja - Var en god vinnerAlle mann til KlosterskogenGlans og Ennius med flotte løp
Veke 3 - ny seier! (23.01)

En ny uke er over og vi har startet sesongen 2022 nesten så bra som det er mulig å håpe på. Glans Tider fulgte opp med et meget spennende oppløp på Forus torsdag, der han rakk frem med centimeterpresisjon og var først til å bryte mållinjen foran G. Sola. Det var både stallen og Glans Tiders andre seier for året, da han også vant på Sørlandet forrige uke. Det gjør at vi har to seire på fire starter foreløpig og neste hest ut er Milan som skal starte på Bjerketirsdag. Det blir med Bjørn Steine som ledsager, og det blir spennende å se hvilket tak han har på Milan, som har oppført seg bra de siste løpene, men ikke akkurat kan regnes som en helenkel dame enda.

Ellers fikk jeg også låne Thai Eros som gikk inn til seierForus på tirsdag og da er jeg oppe i 4 kuskeseire foreløpig i år.

Ellers er det i morgen innmelding til V75 på hjemmebanen på lørdag og vi kommer fort med et par starthester der! Følg med :)