V75 på hjemmebaneKom Konge og Will Best i full trening!Vinner Lilja - Var en god vinnerAlle mann til KlosterskogenGlans og Ennius med flotte løp
Unghest og auksjon? (08.09)

Det er tid for klasseløpshelgen og auksjon igjen og vi har gjort hjemmeleksen og vil ha et våkent øye underveis om det byr seg noen fine muligheter. Vurderer du å handle på auksjonen eller vil ta en prat rundt mulige prospekter er det bare å ringe eller komme innom for en god hesteprat.


Dette gjelder selvsagt også andre unghester og løpshester. Vi har per nå kapasitet til å ta inn flere hester både til temming, innkjøring og opptrening. Det å jobbe med hester fra starten av har vært noe jeg har vært opptatt av siden Stall Kringeland startet opp. Balder Odin er et naturlig eksempel å trekke fram på en hest som har svettet i treningsløypene og gjort jobben fra han var åring og frem til dags dato. Til neste år har vi flere kommende 3åringer som er  spennende prospekter inn mot de større løpene.
Vil du være med på laget eller er nysgjerrig på om Stall Kringeland kan være et neste stoppe sted for din hest - ring meg på 456 14 675!

Enter text he