V75 på hjemmebaneKom Konge og Will Best i full trening!Vinner Lilja - Var en god vinnerAlle mann til KlosterskogenGlans og Ennius med flotte løp
Spennende unghester inn på stallen!

To spennende åringer er på plass på mitt småbruk like ved Frivoll travbane i Grimstad. Det dreier seg om Will Rappen (Grisle Odin G.L- Will Lita) og Cailan (Wishing Stone – Venezia).

Ung guttene fant tonen fort. De har fri tilgang til grovfor, samt at jeg forer dem flere ganger om dagen med kraftfor. Det er også greit å ha dem tett inntil huset der hvor jeg bor, så ha man full oversikt til enhver tid. Man begynner og avslutter dagen med å ta en sjekk at alt er bra med hestene.

 Hestene på plass på Frivoll

Will Rappen er bror til Will Nick og Will Best som jeg allerede har på stallen. I og med dette er så fine hester, så tinget jeg Will Rappen allerede før han var født! Jeg angrer ikke, fordi det er en flott modell. Will Rappen er linjeavlet på Elding gjennom far Grisle Odin G.L. Mens mor Will Lita innehar Jærvsøfaks som morfar, samt Braute som mormorsfar. Med andre ord, veldig spennende kryssning. Mor Will Lita var også svært god i løpsbanen og tjente nærmere en halv million. Hun er også halvsøster til derbyvinner, Will Prinsen. Jeg er spent på Will Rappen som er oppdrettet av Rudolf og Caroline Roland.

Cailan er en varmblodstraver. Eid av Trond Møretrø og oppdrettet av Tom Erik Vestrheim og Lisa K. Johannesen fra Rennesøy. Eier Trond Møretrø har nok latt seg prege når han stamtavlen når han så seg ut Cailan. Møretrø er nemlig deleier i den ferske danske derbyvinnernen, Get A Wish. Han er etter Wishing Stone, noe også Cailan er. Mor Venezia husker vi var ei habil god hoppe i løpsbanen, med nærmere 300 000 kr innsprunget. Hun er etter Ens Snapshot, som igjen er etter Sj`s Photo. Med andre ord, her krysser man Conway Hall blod med Sj`s Photo blod. Cailan har mye en genbanken som tilsier han vil bli en tøffing i banen. Mor Venezia er også helsøster til topphoppa Salina, samt halvsøster til monte eksperten Rapido.

 

 

Cailian ser godt ut