V75 på hjemmebaneKom Konge og Will Best i full trening!Vinner Lilja - Var en god vinnerAlle mann til KlosterskogenGlans og Ennius med flotte løp

Det er jo lett å bli bortskjemt når Glans Tider har levert 3 strake seire, inkludert en V75-skalp, men vi tar absolutt med oss 2.plassen han presterte i V75Forus i dag. Etter nesten en runde i 3.spor ble det tet siste runden til inn på oppløpet og han stod godt på helt inn og forsvarte seg til 2.plass og 25 000 nye kroner inn på konto. Da er han oppe i 113 000 innkjørt sålangt i 2022, så om noen skulle være i tvil om det har noe for seg å ha starthest i vintermånedene, så er etter Mørtvedt Jerkeld under Gyldne Tider et godt eksempel på at det kan det absolutt være.

For stallstatistikken sin del så gjorde det at vi bykset opp til over 17 000kr innkjørt pr start på de 9 løpene vi har startet så langt i år. Personlig hadde jeg en aktiv dag i løpsbanen med totalt 7 oppsitt etter at to hester jeg var meldt på måtte strykes. Aller best gikk det med Thai Greenwich som vant V75-løpet som etterfulgte Glans Tider sitt, men jeg gledet meg over flere fine prestasjoner og gode plasseringer i dag.