V75 på hjemmebaneKom Konge og Will Best i full trening!Vinner Lilja - Var en god vinnerAlle mann til KlosterskogenGlans og Ennius med flotte løp
Uken godt i gang - løp neste (28.09)

Uken er godt i gang og det er vi på stallen også! Nå blir det noen dager der man merker hvor greit det er å ha et godt team rundt seg da vi skal til Forus i morgen og Bjerkelørdag, før det avsluttes med løpsdag her på Sørlandetsøndag. Vi sender ut hele 5 stallhester i helgen, som du finner utstyrsinfo på og tanker rundt under "Kommende starter" øverst på siden her. 

Kort oppsummert så starter vi med Trø Ennius og Kringeland Enok til V75-kjøringen på Bjerke lørdag, der jeg i tillegg skal kjøre Thai Broadway. Så kommer Kringelandnehemja, Tusse Odin og Glans Tider ut på Sørlandet søndag. Før det blir det tur til Forus i morgen som kusk med gjesteoppsitt. Det å få tillit fra hesteeiere til å kjøre hestene i løp er noe jeg setter stor pris på og selvsagt gjerne gjør enda mer av!

På stallen har vi fått inn et nytt fjes, Keisaren, en 4årig vallak eid av Grethe Cecilie Skaar. Hesten er etter Moe Odin u. Lauvås Blid og har helbroren Hardhaus som tok 3 seire og 6 trippelplasseringer på 10 starter i debutsesongen. Keisaren har kun vært ute i ett løp sålangt, i mai på Forus, og det blir spennende å se hvordan vi kan jobbe med han fremover.