V75 på hjemmebaneKom Konge og Will Best i full trening!Vinner Lilja - Var en god vinnerAlle mann til KlosterskogenGlans og Ennius med flotte løp
Stallseier på Forus! (14.09)

Vi reiste til Forus i dag med 3 stallhester og alle leverte gode prestasjoner. Best betalt fikk Milan som gikk et feilfritt og kontrollert løp, jobbet seg fram via 3.spor fra 1000m igjen og tok ned lederen på oppløpet til stallens 16.seier for året! Da blir det Veikle Balder Hoppefinale i oktober, noe som regnes som en solid opptur etter skuffelsen i Derby-kvalifiseringen. 

Ellers startet Kringeland Enok som etter en trøblete prøvestart hevet seg til løpet hvor han tok tet direkte og satt der helt til han ble knepent slått av Professor Ø.K. Det var et oppløftende løp og godt å se Enok vise seg fram på en sånn måte igjen. Førlands Pet gjorde sin andre start på få dager etter tredjeplassen han tok på Bjerke fredag. Han møtte alle hindringer han kunne underveis, men beholdt roen som om han aldri hadde gjort annet og gikk feilfritt inn til en 5.plass.

I tillegg hadde jeg 3 gjesteoppsitt, hvor Thai Greenwich gjorde det best med sin 2.plass. Welcome og Årdals Blesa fikk for langt fram og endte utenfor premiene.