V75 på hjemmebaneKom Konge og Will Best i full trening!Vinner Lilja - Var en god vinnerAlle mann til KlosterskogenGlans og Ennius med flotte løp
Snoren klippet, sandgropen er åpen!

I en profesjonell travstall, blir det naturligvis mye fokus på konkurransedelen. Det at hestene presterer og leverer gode resultater blir hovedfokus. Men det betyr ikke at vi ikke skal ha det litt gøy underveis. Vi må aldri glemme det sosiale.

På Stall Kringeland Eriksen er alle velkommen og vi har hatt fokus på dette fra dag en. Noe av det første jeg gjorde når jeg overtok stallen på travparken, var å bygge et skikkelig oppholdsrom. Man må ha noe å by eiere og ansatte. Vi ønsker at eiere, oppdrettere, heste interreserte i alle aldre skal komme til vår stall og bli kjent med travsporten og hestene. Her føler vi at vi har lykkes godt og det er daglig ulike mennesker innom stallen. Alt fra eiere til yngre gutter og jenter som vil stelle med hester. Det er slike ting som får travsporten til å leve. Jeg er ganske sikker på at flere av de yngre som er eller har vært innom min stall for å lære. Vil være med å prege travsporten i fremtiden.

På mandag hadde vi offisiell åpning av sandgropen. Primus motor for dette var Eivor Øina. Hun holdt åpningstale og hadde ordnet med korps musikk. Rundt 40 personer møtte til åpningen, hvor vi bød på kaffe og kake. Folk spiste, pratet og hygge seg sammen. Takk til Eivor og korpset.

Korpset

Eivor Øina

Hestene i gang med trening. Her Vinneren, Wik Odden og Bork Viking