V75 på hjemmebaneKom Konge og Will Best i full trening!Vinner Lilja - Var en god vinnerAlle mann til KlosterskogenGlans og Ennius med flotte løp
Mandag - Forus og månedsslutt (31.01)

Siste dag i januar og Forus arrangerte kjøring. Jeg hadde fire oppsitt og endte opp med en 2.plass til Graceland E.P. og premier til alle de tre andre, Caprice Sun, Neslands Faksen og Verdals Lilli. 

Det gir jo en fin mulighet til å oppsummere årets første måned fra sulkysetet, der jeg har startet 27 ganger, vunnet hele 6 av dem og kjørt inn 202 500kr. Det er absolutt noe å være fornøyd med og den beste januar-måneden foreløpig i kuskekarrieren. Det er alltid kjekt å vinne løp, og det betyr mye uansett om det er stallhester eller gjesteoppsitt fra andre trenere. Bare det å få tilliten til å få kjøre andre sine hester er noe jeg setter stor pris på, tar på alvor og leverer etter beste evne. I januar så har tre av seirene kommet med Glans Tider som står på stallen og i tillegg har Champs Elysses, Andy Nibs og Thai Eros vært først i mål. Seirene har kommet på Sørlandet x3, Forus x2 og Klosterskogen. 

For stallen sin del har det vært syv stallstarter og det er selvsagt umulig å komme utenom Glans Tider som har vunnet tre løp, to av dem på målfoto med millimetre og centimetre. Han toppet det hele med V75-seierSørlandet sist helg og det er en hest som blir veldig spennende å jobbe videre med, for kapasitet har han masse av som vi håper å fortsette å omsette i gode plasseringer og opplevelser i løpsbanen. Ellers har Milan startet to ganger på Bjerke med en 2.plass og 5.plass. Til slutt har vi Trø Ennius som ikke har fått den beste uttellingen på sine to starter med en 5.plass og uplassert i V75sist. Han ble dog kåret til månedens hest i Trav og Galoppnytt i desember-2021, så han har absolutt leverte varene i nyere tid også! Totalt har stallhestene kjørt inn 111 000kr på de syv startene.

Vi er klar for ny måned!