V75 på hjemmebaneKom Konge og Will Best i full trening!Vinner Lilja - Var en god vinnerAlle mann til KlosterskogenGlans og Ennius med flotte løp
Juli er over (01.08)

Og det har vært en bra julimåned for stallen! Stallhestene har startet 10 ganger, noe som har ført til 3 seire og halvparten av løpene på trippelen. De har løpt inn 119 412nok, noe som gir et snitt på nesten 12 000kr / start. Seirene har kommet med Kringelandnehemja, Trø Ennius og Førlands Pet.

Fredag var Kringelandnehemja ute på Biri over 2620m. Han møtte litt kluss underveis posisjonsmessig. Han har en tendens til å bli litt lat og uinspirert når han går bak i køen, men med det lynnet han tidligere har vist har vi matchet han slik at vi trener opp det vi trenger å se fra han i fremtiden. Han har iblant blitt tøft matchet, men han viser gjentatte ganger nå at han tåler de utfordringer han blitt satt opp mot, og det gjør at vi ser på en spennende tid fremover. Det er viktig for oss at han og de andre får utvikle seg i sitt tempo og ikke blir presset mot enkelte løp som Derby-kval etc. Han avsluttet fint til 28.9 / 2620m og en fjerdeplass.

Til uka så reiser vi mot Sverige i morgen med Balder Odin som skal starte i det svenske derbyet. Det er Svein Ove Wassberg som skal geleide han rundt banen i Östersund, og han kommer til å gå med sko rundt om foran en amerikanervogn. Vi har litt forventninger, men det er klart at mot en slik motstand så må det både løse seg underveis og hesten må ha dagen. Vi håper at Espen og Øystein Edvardsen som eiere som er ringside får oppfylt sine drømmer på onsdag.