V75 på hjemmebaneKom Konge og Will Best i full trening!Vinner Lilja - Var en god vinnerAlle mann til KlosterskogenGlans og Ennius med flotte løp
For en tirsdag! (21.07)

For en tirsdag for oss på stallen! Her i Östersund kvalifiserte Balder Odin seg til Svensk Travderby etter en flott innsats fra det dårligste sporet i løpet. Det ble en reise langt bak i feltet første runden, men ut på sisterunden viste han råskapen som bor i han, og leverte flott inn til 4.plass på 24.7 / 2140m og en velfortjent finalebillett. Det løpet går onsdag 4.august og Balder Odin har spor 10 der. Gratulasjoner sendes selvsagt til far og sønn Øystein og Espen Edvardsen som eier hesten sammen.  

Kun en liten halvtime senere voltet Kringelandnehemja i V75-3 på Bjerke med Bjørn Steine i sulkyen. Etter en feilfri avgang overtok han teten inn i første sving. Derfra og inn var det ensomt. Feltet ble holdt på 15-20 meters avstand mesteparten av løpet som gikk over 2640 meter og Nehemja leverte varene på en overbevisende måte helt til mål på 28.0 / 2640m. Seieren ga 35 000kr. 

Dette var den 14. stallseieren på bare 66 starter i år, noe som tilsier en seiersprosent på over 21%. Det er langt høyere enn tidligere sesonger og det gir selvsagt masse energi i arbeidet fremover å se at både vi på stallen og hestene leverer slike resultater. Statistikken år for år finner du i hovedmenyen øverst.

Nå ser vi frem mot en fin tur hjem fra Sverige og tilbake til stallen der Sandra har rapportert at alt har gått som det skal og pleier. Neste stallhest ut er Milan på lørdag og det blir spennende å se hva hun kan utrette der. For tanker og utstyr, gå til Annet -> Kommende starter.