V75 på hjemmebaneKom Konge og Will Best i full trening!Vinner Lilja - Var en god vinnerAlle mann til KlosterskogenGlans og Ennius med flotte løp
Fin uke er over (26.09)

En ny uke er over og vi har hatt et par stallhester ute i løpsbanen i uka som tok med seg hjem fine plasseringer. Milan var ute i Veikle Balder-kvalifiseringBjerketirsdag og fikk et fint løp underveis og avsluttet godt til 2.plass. Kanskje enda viktigere er det at hun oppførte seg og gjennomførte et nytt feilfritt løp. Det lover bra fram mot hennes neste oppgave,  hoppefinalen i Veikle Balder som går på Biri 9.oktober.

Kringeland Enok ville ikke være dårligere da han startet på Forus dagen etter og etter å ha tatt tet inn i 1.sving satt han der helt til målstreken var passert, et par centimeter foran 2.hest Ask Viking. For neste uke har vi enda ikke noen stallhester meldt til løp, men vi får se om det blir noen i løpet av de neste dagene. Jeg skal foreløpig til Forus på onsdag hvor jeg har fire oppsitt. 

Ellers går dagene som vanlig, vi har en fin blanding av unghester og løpshester på stallen nå, slik at vi både får gode treningsdager og gode løpsdager om en annen.

Ellers har oppholdsrommet i 2.etasje blitt stadig finere og kjøkkenet er nå på plass som bildet viser.