2021 er over - sånn gikk det (16.01)Forus, Forus og Glans Tider (21.11)"Rolig" uke over (14.11)Ny seier på Forus (10.11)Iva Jet bestått mønstringsløp (08.11)
Eiersamling (13.08)

Eierlaget bak Frøken Oline på besøk 

I går kveld hadde vi hyggelig besøk hjemme på gården i Grimstad der eierlaget bak Frøken Oline var på besøk for å hilse på hesten. Hun går ute i luftegården sammen med åringshoppa Annabelle, med 3 åringshingster på andre siden av gjerdet. Å skape en god sosial arena er noe vi jobber med både rundt hestene og stallen generelt, så slike samlinger og besøk der vi kan vise frem hestene og slå av en god prat er noe vi alltid setter pris på.

Å eie hest gjennom et andelslag er en veldig fin måte å komme inn i og være med i sporten på uten at verken inngangssummen eller de månedlige utgiftene blir for høye. Vi har flere andelshester på stallen og per nå er det ledige andeler i 2årshoppa Priceless som allerede har gjennomført mønstringsløpet sitt. Hvis du kunne tenke deg å være med på denne eller andre hester, så er det bare å ta kontakt på telefon eller mail for en prat!