V75 på hjemmebaneKom Konge og Will Best i full trening!Vinner Lilja - Var en god vinnerAlle mann til KlosterskogenGlans og Ennius med flotte løp
Balder Odin leker med konkurrentene

Balder Odin var nok en gang ute i V75. Vi må si vi har vært heldig med løpene for hans del. Og det har vært mulig å legge en god matchplan i samråd med eierne her. Mange klager over løpstilbudet og at det ikke finnes løp for hestene. I mange tilfeller er det beretiget. Men for Balder Odins del, har løpsprogrammet vært veldig fint.

Tilbake til lørdagen. To hester var ute fra stallen og først i ilden var Balder Odin. Kusk Svein Ove Wassberg trykket ikke på gassen fra start, men kjørte med. Når Alm Nagano var plassert i tet, gikk Balder Odin frem og overtok etter 400-500 meter. Siden styrte Balder Odin hele showet og 250 meter igjen stakk han fra konkurrentene. Det var stil over hesten denne lørdagen. Svein Ove Wassberg kunne fortelle at det var en nytelse å sitte bak hesten og det var godt med krefter igjen på tanken. Eierduoen Espen og Øystein Edvardsen var selvfølgelig i ekstase etter å ha sett sin øyensten

Nå tar vi en sjekk av hesten og kjenner hvordan han i agerer i trening. Men det er ikke utenkelig vi prøver oss i Laumb løpet neste gang.

Balder Odin, bildet er sakset fra Grimstad & Omegn Travselskap (Foto:Hesteguiden.com)

Ellers så var Førlands Pet også svært god denne lørdagen. Jeg satt selv i sulkyen og kom meg tidlig til tet. Han har godt av å gå ryggløp og jeg valgte å slippe etter 650 meter. Siden ble jeg sittende der til det ble åpning mot oppløpet. Hesten avsluttet fint og tok en fin andreplass denne lørdagen. Nye 25000 kr inn til eier Geir Arne Eriksen.