V75 på hjemmebaneKom Konge og Will Best i full trening!Vinner Lilja - Var en god vinnerAlle mann til KlosterskogenGlans og Ennius med flotte løp
Alle gode ting er tre (10.09)

Alle gode ting er tre heter det seg, men om det gjelder for tredjeplasser er vi ikke helt sikre på. Det er selvsagt mye bedre enn fjerdeplasser, men vi vil jo helst enda lengre opp på resultatlistene. Denne uka har det iallefall blitt fire tredjeplasser på fire starter med stallhester. På Sørlandet onsdag gjorde Tusse Odin sin 1.start for oss og ble nummer 3, mens Milan fulgte opp med en tredjeplass etter at hun fikk et ryggløp helt til siste sving. Kringeland Enok er tilbake på stallen og ville ikke være verken bedre eller dårligere enn stallkameratene og tok siste trippelplassen han også. Da var det kanskje ikke veldig overraskende at Førlands Pet fulgte opp på Bjerke i ettermidag med en ny 3.plass til stallen. For sikkerhets skyld var jeg til Klosterskogen der jeg kjørte Hassel Josefine inn til, du gjettet det, en tredjeplass i går. 

I morgen er det Kringelandnehemja som skal ut i V75 og vi har litt forventninger til han i den formen han har om dagen og vi blir iallefall ikke overrasket om han blir nummer 3..