V75 på hjemmebaneKom Konge og Will Best i full trening!Vinner Lilja - Var en god vinnerAlle mann til KlosterskogenGlans og Ennius med flotte løp
Ny seier på Forus (10.11)

Ny tur til Forus i dag og mens Kringelandboas måtte bli hjemme, så hadde vi med Kringeland Enok, Trø Ennius og Glans Tider på bilen. Kringeland Enok satt i tet i 1.sving fra tillegg, men måtte gi seg inn på oppløpet og ble knepent slått i kampen om 3.plassen. Trø Ennius som hadde med seg Åsbjørn Tengsareid i sulkyen tok teten på 1.runden og satt der helt til målstreken var krysset. Han sikret dermed stallens 24.seier for året og stilte villig opp på bilder med Ida Emilie Brottveit etterpå. Glans Tider var ute i det samme løpet, men etter galopp ble det uplassert i mål denne gang.

I tillegg ble det to trippelplasseringer med kuskeoppsittene, der Caprice Sun tok en tredjeplass og Grude Sussi endte som nummer to.