V75 på hjemmebaneKom Konge og Will Best i full trening!Vinner Lilja - Var en god vinnerAlle mann til KlosterskogenGlans og Ennius med flotte løp
God start på uka

I dag har vi trent flesteparten av hestene i et strålende vær, sommeren har endelig kommet til sørlandet og det liker både vi og hestene.

2 åringene har jogget i løypene og er klare for å gå intervaller i morgen.

Balder Odin, Førlands Pet, Kringelandboas, Milan, Tusse Odin, Priceless og Glans Tider har alle jobbet godt i løypene.

Diamond Are Forever og Demon Onthe Hill har begge blitt lonsjert og skal gå intevaller i morgen.

Amazing Photo og Hubba Go Alone har jogget i løypene

Trø Ennius og Kringelandnehemja har vert på en liten joggetur og virker klare for morgendagens Bjerke Tur.

I dag har det vert innmelding til Bjerke på Lørdag og Søndag. Vi starter med Milan og Balder Odin på lørdagen.

Milan starter i Vinvaras hoppeløp med 70.000kr til vinneren. Hun var positiv sist og kjemper om en plass blant dem 3 første igjen med lignende innsats. Hun har trent fint i etterkant av sist løp.

Balder Odin startet i Grunncup finalen, han har levert solid i årets starter så langt. Har en tøff oppgave foran seg denne gang, med spor 12 på en rask sommerbane. Skal regnes med vinnersjanse, men det må klaffe litt på veien. Han har trent bra etter sist løp.