Presentasjon og treningsrapporter

Hage Odin (Foto: Dina)

Hage Odin 3 Års vallak etter Bork Odin og Torpa Fia

Eier: Stall Truckers Corner

Oppdatering 14.September: Startet på Bjerke med en del utstyrsendringer som nevnt forrige oppdatering. Han gikk uten pullernett, sjekk og kun bomull i ørene. Det slo positivt ut. Løste i trav og gikk et godkjent løp til fjerde som jeg var meget godt fornøyd med. Håper han fortsetter på samme vis fremover.

Oppdatering 2. September: Startet i går, men ville ikke fremover skikkelig. Litt å jobbe med her. Trener fint, men byr som nevnt ikke helt til. Vi plukker av endel utstyr i det neste løpet. Han går med mye i ørene og pullenett. Vi tar kanskje bort dette, samt av med sjekken.

Oppdatering 19. August: Skuffet litt ved siste start. Mistenker at det er forskifte som har spilt han litt ut. Men siden siste oppdatering har Hage Odin levert bra han. Blitt roligere og vi trener han mer som vi vil. Kjøres endel i rygg i trening. Så totalt sett er det bra fremgang med Hage Odin. Han oppfører seg også langt bedre i løp.

Oppdatering 9. Juli: Gikk intervaller i dag. Svart veldig fint på treningen i det siste. Gikk bak grinda i dag, og kunne kjøres på to fingre. Lover godt fremover.

Oppdatering 4. Juli: Etterbehandlet nylig. Vært på ridetur og rolige joggeturer. Vi håper å være klare til sommertravet på Sørlandet med han.

Oppdatering 29. Juni: Han ble behandlet etter siste starten. Trent litt alterativt siden da. Både med rideturer og longering. Gikk intervaller i dag sammen med Reime Kongen og Skeie Trym. Gikk i rygg på disse, og var ganske rolig. Så fin ut.

Oppdatering 18. Juni: Har startet et par ganger denne uka. Gjorde et veldig fint på Jarlsberg hvor han kom tilbake etter galopp. Ble nr 4 her på 32,5. På søndag startet han på Forus. Skuffet vel kanskje litt her. Og var ikke like fin som tidligere. Vi sjekker han opp og ser hvordan helsa her. 

Oppdatering 11. Juni: Trener som normalt. Vi kjører de rolige litt roligere turene. Så ikke så lett å vurdere han treningsmessig i forkant av et løp. Han starter til onsdag på Jarlsberg. Har han gått frem og ligger nedpå. Kan han kjempe langt fremme.

Oppdatering 28. Mai: Starter til fredag på Jarlsberg. Han har trent fint i det siste. Går som nevnt i litt eget opplegg. Men har iallfall trukket en fint spor, har en god kusk og møter gode kusker. Spor 1 gjør at eg kan hjelpe til med å leie han i volta, om det skulle være behov.

Oppdatering 28. Mai: Gjorde en fin debut. Oppførte seg bedre enn ventet. Feilet kort etter start. Gikk veldig fort etterpå, og hentet igjen feltet. I siste sving brøt en hest ut, og han ble kraftig forstyrret. Kom fint tilbake til 5. plass på en 35 tid. Vi får lete etter nye oppgaver.

Oppdatering 20. Mai: Gikk et veldig fint prøveløp. Tom Erik Solberg som kusket var veldig fornøyd med hesten. Gikk 33 siste tusen meter på en fin måte. Han skal meldes til løp om ikke så alt for lenge. Treningsmessig er Hage Odin bra. Han trenes litt annerledes enn de andre 3 åringene. Går mer alene og litt lengre turer, i og med han er litt spesiell i gemyttet. 

Oppdatering 5.Mai: Er tilbake på stallen etter en periode hos Herman Tvedt. Gikk hurtig på Torsdag. Brøt litt på stallsvingen og bremset litt. Men ellers fungerte han veldig fint, og var mindre stresset enn det han har vært før. Gikk fint fra start. Så Herman har gjort en god jobb den tiden han har hatt Hage Odin.

 

Sammen med Solberg (foto: Dina)

Prøveløp (foto: Dina)

Prøveløp (Foto: Dina)