Presentasjon og treningsrapporter

Fernandez B.R. i september-18

5 års hingst etter Muscle Hill og Yale Bowl

Var et talent, men var uheldig og skadet bøyesenen. Da ble det en lengre pause. Min far har brukt lang tid på denne hesten. Jobben endel med rolige skritteturer, godt ganske mye i bakke hjemme hos han. Også har han blitt behandlet jevnlig med laser. Kom inn på stallen i sommer. Har kjørt hurtig med han, og han virker fin. Har også jobbet i løypene hos meg på Inntjore. Om han holder seg fin og frisk, skal dette være en hest som skal følges utover. Tror han kan gjøre en fin figur i løpsbanen.

Oppdatering 21.oktober: Skal starte på torsdag på Klosterskogen. Har trent fint denne uka og er klar til start.

Oppdatering 14.oktober: Har trent fint hele uka og vi jobber videre på med tanke på start mot slutten av måneden. 

Oppdatering 07.oktober: Hadde full kontroll til seier på mandag, selv om det ble tett i mål. Har tatt løpet fint og ser bra ut etterpå. Skal få litt tid nå til å hente seg inn etter de to første løpene og ser ikke for oss start før mot slutten av måneden. 

Oppdatering 29.september: Har kjentes fin ut gjennom hele uka, både under vanlige økter og intervalløkten på fredag. Kommer ut på mandag på Kloster, les mer under kommende starter for tanker rundt den. 

Oppdatering 22.september: Har trent fint etter løpet og skal meldes 1.oktober på Klosterskogen. 

Oppdatering 14.September: Gikk et flott debutløp til seier på Klosterskogen i går og har litt forhåpninger til han fremover. Med skadehistorikken skal vi ta godt vare på beina og gi han tid mellom løpene.

Oppdatering 2. September: Trener fint og gikk også et fint prøveløp på 18.8 med avsluttning på 15 siste 500 meter. Det gjorde han lett. Kommer ut i løp om ikke så lenge. Nok å velge i, når han ikke har penger på bok.