Tanker om kommende starthester:

 

Sørlandet 17.mars Sørlandet Travpark:


1.løp 8 Kringeland Enok har ikke trukket det ideelle sporet her og man får sjekke innsatsen på onsdag før dette løpet. Startsiden blir nok avgjørende her og Langelands Odin er en naturlig favoritt. Skal dog gi ham kamp for seieren.

7.løp 7 Skeie Trym skuffet i comebacket sist og vi har rettet på litt småting siden da. Målet er å levere et fint og feilfritt løp så får vi se hvor langt det rekker. Gjør han det så er han en av flere som kan vinne. 

Onsdag 20.februar Bjerke Travbane:

2.løp 2 Skjetnefaxa får med seg Gunnar Austevoll i sulkyen denne gang. Dersom hun er tilbake i det slaget hun var for et par løp siden skal hun ha god mulighet på trippelplass i et jevnt løp.

2.løp 7 Nesvik'n trekker vi skoene på igjen til dette løpet. Sist gikk han med sko på alle fire, mens han i de to seiersløpene gikk skoløs. Skal ha god trippelmulighet i et jevnt løp. Starter 20m bak Skjetnefaxa og vil i utgangspunktet sette de ganske likt under disse forutsetningene.

7.løp 8 Kringeland Enok viste på Bjerke denne uka at formen er intakt og selv om det er et dårlig spor her så er laget slik at han burde ha gode vinnersjanser. Bør sjekke opp innsatsen fra Sørlandet søndag, hektisk uke for Enok.