Presentasjon og treningsrapporter

2 års hoppe etter Lome Brage og Kap Tulla

Eier: Jan Petter Reinskau og Øystein Kruse

Hun er etter den gode hoppa Kap Tulla. Travet selv 25,7 og tjente nesten 300000 kr. Hadde gemytt. Bragetulla kom inn forrige uke. Hadde ikke trent så hardt de siste ukene før ankomst. Ligger derfor litt etter de andre 2 åringene på stallen. Ellers så er det en liten modell med litt temperament. Det trenger ikke å være negativt. Blir spennende å jobbe videre med henne.

Oppdatering 28. Mai: Kommet seg mye siden hun kom. Hadde hatt det litt rolig før ankomst. Så var litt hissig i starten. Hatt på sjekk på henne. Og hun går mye lettere. Hun er litt bak de aller beste 2 åringene eg har på stallen per nå, mangler litt fart og styrke ift dem.

Oppdatering 4. Juni: Går stadig fremover. Og det er ikke lenge til hun kan settes inn sammen med de andre 2. åringene mine. Er litt temperamant i henne, men fin når man kjører henne.

Oppdatering 11.Juni: Begynt å gå sammen med Rymodin denne uka. Hun er ikke helt klar for å gå sammen med de andre to åringene enda. Og vi vil ikke gå for fort frem med henne. Fungerer fint. Men litt spesielt temperament.

Oppdatering 18.Juni: Trent greit også denne uka. Går fortsatt mye mengde sammen med Rymodin. Bytter litt mellom Kilebunnen og Hesthagen trasèn. Utvikler seg fint, men trenger litt mer trening.