Presentasjon og treningsrapporter

2 års hoppe etter Bork Odin og H.G Luna

Eies av min far. Ei flott typisk Bork Odin dame. Lett i kroppen og på foten. Bork Odin markerer seg stadig med hoppene. Nesten halve det svenske hoppekriteriefeltet hadde han som far. Vinneren Myrs Hera og andre hesten Mai Oda var etter Bork Odin. I årets NM for hopper, var også Bork Odin sterkt representert. Valborg har Åsajerven som morfar. Det vil si samme far/morfar som Biffmann Ø.K som er en av de bedre 2 åringene på stallen min. Bork Odin mot Jærvsøfaks i hingstelinjen til mor, virker også litt "golden cross" aktig. Denne hoppa er moderne stammemessig. Valborg kommer også fra ei sterk morlinje, H.G hestene har vært gode. Og flaggskipet er H.G Balder. Tror Valborg blir ei vinnerhoppe:)

Oppdatering 2. Nov: Er ei lett fin hoppe. Kan være litt sur/meggete innimellom. Vet hva hun vil. Jogger 5 km, 5 dager i uka. Per nå er det nok hun som er mest glider blant de 2 årige kaldblodsene. Har veldig lett for det L.B Valborg.

Oppdatering 11. Nov: Valborg eller Valla som far min kaller henne. Har hatt nok en fin uke. 5 km 5 dager i uka. Blir trotter dette.

Oppdatering 17. Nov: Cecilie tar seg av kjøringen av Valborg. Hun har hatt en vanlig uke, sammen med Fantomet. Går fint.

Oppdatering 24. Nov: Kom til Inntjore tidligere i uka. Har kjørt noen turer her på 4,5 km i et lett parti. Brukte roadcardt med en ekstra i vogna de første turene. Slik at man kan gå frem til hesten, dersom den blir usikker på noe. Valborg hval har jobbet fint. Og funnet seg bra til rette. Dina Wesøy er oppasser på henne. Og deler dette ansvaret med Sandra Gjeruldsen. Når vi ser hvordan hoppene etter Bork Odin har flydd i år (Lykkje Borka, Karmland Anna, Myrs Hera, Vertigo Prinsesso f. eks), så ser vi veldig lyst på det med Valborg. 

Oppdatering 1. Des: Valborg har hatt nok ei fin uke. Gått sammen med de andre kaldblodsene. Ikke noe å utsette på henne heller. Blir traver.

Oppdatering 8. Des: Nok en fin uke for åringene, også for Valborg. Får mange av turene sine sammen med Sandra Gjeruldsen. Som har Valborg som passhest.

Oppdatering 15. Des: Eneste høna i kaldblodsflokken. Trener fint sammen med gutta. Og gjør det hun skal lett.

Oppdatering 29. Des: Valborg er som de andre vaksinert. Ingen av hestene har reagert noe på dette. Valborg har litt egne meninger. Men gjør det likevel lett. Kommet langt.

Oppdatering 5. Jan: Gjør det en hest skal, traver og oppfører seg. Nok en fin uke for hennes del.

Oppdatering 12. Jan: Ser fint ut. Trent på for fullt denne uka. Ingen skjær i sjøen for hennes del.

Oppdatering 19.Jan: Store snømengder denne uka. Som har kommet og gått hele veien. Valborg har derfor fått trent 3 dager. Og heller lagt mer vekt på stell og pleie denne uka. Nytter ikke å kjøre når det kladder så mye som det har gjort.  Ellers en artig uke for pappa Bork Odin. Han seiler opp som en klar kronprins bak Moe Odin på avlstatistikken i tgn. Og viser han er klar til å bli den nye avlskongen etterhvert. Han har høy startprosent, og bra inntjening per avkom. Har også så mange fødte i de kommende årgangene. Toppen kommer til å nåes for hans del, tror vi.

Oppdatering 26. Jan: Per nå, er Valborg den raskeste av mine 2 årige kaldblods. Byggningsmessig er det fremdeles ikke noe å utsette på henne. Trent alle øktene sine denne uka, og utført dem plettfritt.

Oppdatering 2. Feb. 4 økter for hennes del. Ikke noe å bemerke.

Oppdatering 9. Feb: Kjørt 4 dager denne uka. Og traver fortsatt veldig fin. Som en voksen hest. Ikke noen feil å finne.

Oppdatering 16. Feb: 4 dager, en mil per økt. Gjør det også lett. Klar for å øke intensiteten også hun. Har heller ikke møtt noen skjær i sjøen til nå. Trent alle øktene sine til nå.

Oppdatering 23. Feb: Nok en fin uke. 5 dager a 11,5 km også for henne. Solid inntrykk, virker sterk.

Oppdatering 3. Mars:  Se filmen av henne tidligere i uka. Hun bare glir av sted denne hoppa. Snøstorm Tirsdag og Onsdag, så da trente vi ikke. Valborg er i rute. Kommer til å bli en tidlig hest.

Oppdatering 9. Mars: Fartslek på Onsdag. Hun gjør det lett Valborg. Og har mye fart i kroppen. Trent for fullt hele uka. Vært tilsalgs og bydd henne for noen kunder. Men ingen har slått til. Lagt ned såpass mye tid og ressurser på henne. At nå beholder vi henne selv. Hun viser også ganske spesielle evner i trening.

Oppdatering 16.Mars: 4 dager, kommer nok også få seg en tur sammen med Sandra. Fint driv i henne.

L.B Valborg og Sandra den 14. Jan

L.b Valborg 11. Januar