Presentasjon og treningsrapporter

1 års hoppe etter Bork Odin og H.G Luna

Hun er tilsalgs. Eies av min far. Ei flott typisk Bork Odin dame. Lett i kroppen og på foten. Bork Odin markerer seg stadig med hoppene. Nesten halve det svenske hoppekriteriefeltet hadde han som far. Vinneren Myrs Hera og andre hesten Mai Oda var etter Bork Odin. I årets NM for hopper, var også Bork Odin sterkt representert. Valborg har Åsajerven som morfar. Det vil si samme far/morfar som Biffmann Ø.K som er en av de bedre 2 åringene på stallen min. Bork Odin mot Jærsøfaks i hingstelinjen til mor, virker også litt "golden cross" aktig. Denne hoppe er moderne stammemessig. Valborg kommer også fra ei sterk morlinje, H.G hestene har vært gode. Og flaggskipet er H.G Balder. Tror Valborg blir ei vinnerhoppe:)

Oppdatering 2. Nov: Er ei lett fin hoppe. Kan være litt sur/meggete innimellom. Vet hva hun vil. Jogger 5 km, 5 dager i uka. Per nå er det nok hun som er mest glider blant de 2 årige kaldblodsene. Har veldig lett for det L.B Valborg.

Oppdatering 11. Nov: Valborg eller Valla som far min kaller henne. Har hatt nok en fin uke. 5 km 5 dager i uka. Blir trotter dette.

Oppdatering 17. Nov: Cecilie tar seg av kjøringen av Valborg. Hun har hatt en vanlig uke, sammen med Fantomet. Går fint.

Oppdatering 24. Nov: Kom til Inntjore tidligere i uka. Har kjørt noen turer her på 4,5 km i et lett parti. Brukte roadcardt med en ekstra i vogna de første turene. Slik at man kan gå frem til hesten, dersom den blir usikker på noe. Valborg hval har jobbet fint. Og funnet seg bra til rette. Dina Wesøy er oppasser på henne. Og deler dette ansvaret med Sandra Gjeruldsen. Når vi ser hvordan hoppene etter Bork Odin har flydd i år (Lykkje Borka, Karmland Anna, Myrs Hera, Vertigo Prinsesso f. eks), så ser vi veldig lyst på det med Valborg. 

Oppdatering 1. Des: Valborg har hatt nok ei fin uke. Gått sammen med de andre kaldblodsene. Ikke noe å utsette på henne heller. Blir traver.

Oppdatering 8. Des: Nok en fin uke for åringene, også for Valborg. Får mange av turene sine sammen med Sandra Gjeruldsen. Som har Valborg som passhest.

Oppdatering 15. Des: Eneste høna i kaldblodsflokken. Trener fint sammen med gutta. Og gjør det hun skal lett.