Presentasjon og treningsrapporter

http://www.travsport.no/Andre-elementer/Sok-etter-hestkusklop/Sok-etter-hest/?modus=0&sokId=30114099 

 

Presentasjon: Nok en hest med Moe Odin som pappa og Åsajerven som morfar. Fin modell fra det sterke Kringeland oppdrettet til far. Nehemja er i likhet med Balder Odin 4x4 på Pilmin. Sjurfrøkna er tredjemor. Ei hoppe som har etterkommere langt over normalen. Hun er blant annet mor til Simir, som også er mor til HG Luna (mor til Nehemja). Simir er eliteavlshoppe. Kanskje ikke så rart. Hun er nemlig mor til HG Balder, HG Elessar og HG Imar. Nehemja har lett for det og vi tror også dette er en hest med topphest potensiale.

Oppdatering 22.juli: Er tilbake etter å ha vært halt og trener nå i det vanlige opplegget uten å ha fått noen tilbakefall.

Oppdatering 8.juli: Har vært litt halt og fått en rolig uke.

Oppdatering 1.juli: Har fulgt det samme opplegget som forrige uke og det ser vi for oss at de skal få gjøre i flere måneder framover, med mindre de reagerer veldig uforventet på det. Sålangt har det vært en god reaksjon fra alle.

Oppdatering 24.juni: De kalde 2-åringene har fått gå i løypene mandag og torsdag, 400m bakkeintervaller på tirsdag og heat på bane på fredagen. Onsdagen har de fått fri. Hestene er jeg godt fornøyd med i dette opplegget etter uke 1 med "nytt" oppsett.

Oppdatering 17.juni: Har fått seg fine dager i løypene de siste 2 ukene og skal begynne med en dag med bakkeintervaller kommende uke.

Oppdatering 3.juni: Har fått seg 3 dager i løypene og en dag med dobbeltheat denne uka. Det gikk i 2.05/2.00-fart over 2400m. Skal ut i sitt 2.mønstringsløp torsdag under lunsjen på Sørlandet. 

Oppdatering 26.mai: Gikk sitt første mønstringsløp på lørdagsettermiddag på en fin måte på 51.1. Har ellers trent fint gjennom uka før løpet.

Oppdatering 20.mai: Har gått i løypen alle 4 dager.

Oppdatering 13.mai: Har trent i løypen 3 dager og gått heat 1 dag. Har trent fint.

Oppdatering 06.mai: Har fått samme gjennomkjøring som forrige uke og kaldblods2åringene tåler dette fint. Har som en del andre vært til fotograf Eriksen og fått et nytt profilbilde på siden her.

Oppdatering 29.april: Har gått heat 2 dager denne uka i 2.10 og 2.00-fart over 2400m. Har også 2 dager i treningsløypene.

Oppdatering 17.april: De kalde 2-åringene har gått heat 2 dager denne uka også. Farten har vært 2.10/2.05, så vi øker farten litt etter litt. Ellers er det treningsløypene som gjelder.

Oppdatering 08.april: De kalde 2-åringene blir nå trent 4 dager i uka. Trener skogsløypa på mandager og torsdager. Går dobbelheat i banen på tirsdager og fredager. Kjører 2.10/2400m skritter 6 minutter og kjører 2.08/2400m.

Oppdatering 01.april: 2-åringene har fått skrudd opp farten litt, vi tar det steg for steg. De har dermed hatt 2 dager med heat i 2.10/2.08-fart og ellers holdt seg i treningsløypene.

Oppdatering 25.mars: 2-åringene er jeg veldig fornøyd med om dagen og da er det ingen grunn til å endre på oppskriften per nå. Dvs at de kalde har gått heat 2 dager i 2.15/2.10-fart og ellers kost seg i treningsløypene.

Oppdatering 18.mars: De kalde 2åringene følger videre med samme oppskrift, 2 dager heat ( 2.15 / 2.10-fart) og resten av dagene i treningsløypene.

Oppdatering 11.mars: Har fulgt samme oppskrift som tidligere med 2 dager heat ( 2.15 / 2.10-fart) og 3 dager i løypene. Dette er noe alle de kalde 2-åringene har gjort.

Oppdatering 4.mars: Har også denne uka gått 3 dager i treningsløypene og 2 dager med heat. Farten er skrudd opp til 2.15-fart og dette har de kalde 2-åringene taklet fint.

Oppdatering 25.februar: Har gått 3 dager i treningsløypene og 2 dager med heat i 2.20-fart.

Oppdatering 18.februar: Har hatt 2 dager med heat i 2.20-fart. Resten av dagene har vært i treningsløypene. 

Oppdatering 10.februar:Gikk heat tirsdag og fredag i 2.30-fart. De andre dagene har han vært ute i treningsløypen rundt travparken.

Oppdatering 03.februar: Trente de første 4 dagene i treningsløypene før det var første gang i heat på fredag. Dette gikk fint for alle de kalde 2-åringene. Farten var 2.35, et par sekunder lavere enn planlagt, dette ble slik grunnet føret som var på banen denne dagen. 

Oppdatering 20.januar: Har gått 5 dager i løypa denne uka. Ved månedsskiftet vil 2-åringene begynne å gå heat blant annet og få prøve seg med litt mer fart etterhvert.

Oppdatering 13.januar: Har fått gjort seg litt kjent med noen jobb ute i løypene noen av dagene denne uka, så har det vært de vante jobbene i banen de andre dagene.

Oppdatering 06.januar: Ble vaksinert i romjulen og fikk noen rolige dager. Har startet nyåret med å øke 1 kilometer på sine daglige treningsjobb. Nå er det 8km 5 dager i uka som gjelder. 

Oppdatering 18.desember: Jobber fint videre med 7km-jobbene sine daglig. 

Oppdatering 09.desember: Har funnet seg fint til rette på travparken og går enda 7km-jobb på banen nå da. Farten åringene holder er ca 3.00-fart. 

Oppdatering 2.desember: Har kommet tilbake etter en rolig forrige uke og har trent fint på Inntjore. Han blir flyttet til de nye boksene på Travparken i dag. 

Oppdatering 25.november: Har vært hoven i en fot hvor det ble oppdaget et sår, så Nehemja har fått noen rolige dager denne uka. 

Oppdatering 19.november: Jogger videre og gjør som hun skal sammen med Balder Odin og Milan.

Oppdatering 11.november: Jogger på videre med Balder Odin og Milan. De jogger sine 7km og hadde en liten spurt i 2.20-fart i midtuka.

Oppdatering 04.november: Jogger 7km sammen med Balder Odin og Milan fra dag til dag. 

Oppdatering 28.oktober: Kringelandnehemja, Milan og Balder Odin er enda en trio som trener sammen og gjør det på en fin måte. De jogger videre sine 7km 5 dager i uka og er hele og fine alle tre.

Oppdatering 21.oktober: Nehemja, Milan og Balder Odin er det ikke mye nytt å melde, de jogger videre sine 7km 5 dager i uken og gjør dette med letthet.


Oppdatering 14.oktober: Kringelandnehemja, Milan og Balder Odin har fortsatt treningssamarbeidet denne uken og alt går på skinner. De jogger enda 7km sammen 5 dager i uka. 

Oppdatering 07.oktober: Nehemja, Milan og Balder Odin jogger 7km sammen nå pr treningsøkt. Dette gjør de 5 dager i uken. Alle disse tre har tatt dette fint og jeg er godt fornøyd med fremgangen på alle tre. Kommer til å fortsette med disse tre sammen frem mot vinteren, med mindre noe endrer seg drastisk.

Oppdatering 29.september: Uberg Tor, Kringelandnehemja, Milan og Balder Odin har gått sammen mandag til fredag denne uken og det har gått veldig fint. I helgen får de velfortjent pause.

Oppdatering 22.september: Nehemja har jogget på videre og finner seg godt til rette i løypene.


Oppdatering 15.september: Har flyttet til Inntjore og jogger fint 4km i trening. Har god fremdrift. Dina er oppasser.