Presentasjon og treningsrapporter

2 års hoppe etter Norheim Svenn og Karmøy Mai

Eiere: Team Karmøy

Er kommet inn igjen, etter en periode hjemme hos oppdretter/deleier. Gjorde unna mønstringsløpet på en fin måte. Og kan nok flytte beina endel fortere. Dersom vi setter henne opp for det.Har fått mye mengde trening. Er etter Norheim Svenn. Som ser ut til å lage veldig fine avkom, også her er det tilfelle. Karmøy Frøya har også et veldig fint trav. Hun er innavlet 3x3 på Elding. Og er i tillegg 4x4 på både Pilmin og Lapp Nils. Bør med andre ord ha både teknikk og vilje i stammen. Mor Karmøy Mai travet selv 25,8. Og var ikke så langt unna 300000 kr i grunnlag. Både mor, mormor, mormorsmor har vært i gang tidlig med karrierene sine. Og startet som 2 eller 3 åringer.  Skal bli spennende å jobbe med Karmøy Frøya igjen. Som eies av et andelslag på 10 personer.

Oppdatering 3. Nov: Fikk en liten sårskade i luftegården der hun gikk helt alene forrige helg. Måtte syes. Heldigvis ikke noe alvorlig. Begynner treningen igjen til uka.

Oppdatering 10. Nov: Grodd fint etter uhellet i luftegården. Bare leid og skrittet litt på henne denne uka. Slik at man er sikker på hun ikke slår opp der igjen. Klar til treningsuke nå.

Oppdatering 17. Nov: Frøya er i gang igjen. Hatt ei rolig uke i og med det har vært litt hardt i bakken noen dager. Håper og tror hun utvikler seg fint videre.

Oppdatering 24. Nov: Frøya har gått sammen med de andre to åringene igjen denne uka. Såret har grodd fint. Litt skiftende med hardt og bløtt underlag denne uka. Så blitt en uke med turer til Kilebunnen i roligere tempo.

Oppdatering 1. Des: Den flotte Norheim Svenn hoppa har hatt nok en fin treningsuke. Kan være litt hissig. Så vi kjører endel i rygg med henne. Fortsetter å utvikle seg. Såret er lukket og hun ser bra ut etter det lille uhellet i luftegården.

Oppdatering 8. Des: Fin uke for Frøya. Hadde Berven for sjekk tidligere i uka. Går rett og fint. Vi trener på videre, og øker mer og mer. Har lett for det. Planen er å begynne baneøkter om noen uker med henne.

Oppdatering 15. Des: Samme denne uka som forrige. Trener som normalt. Alt går etter planen for Frøya sin del.