Presentasjon og treningsrapporter

Kringelandnehemja i september-18

Presentasjon: Nok en hest med Moe Odin som pappa og Åsajerven som morfar. Fin modell fra det sterke Kringeland oppdrettet til far. Nehamja er i likhet med Balder Odin 4x4 på Pilmin. Sjurfrøkna er tredjemor. Ei hoppe som har etterkommere langt over normalen. Hun er blant annet mor til Simir, som også er mor til HG Luna (mor til Nehemja). Simir er eliteavlshoppe. Kanskje ikke så rart. Hun er nemlig mor til HG Balder, HG Elessar og HG Imar. Nehemja har lett for det og vi tror også dette er en hest med topphest potensiale.

Oppdatering 21.oktober: Nehemja, Milan og Balder Odin er det ikke mye nytt å melde, de jogger videre sine 7km 5 dager i uken og gjør dette med letthet.


Oppdatering 14.oktober: Kringelandnehemja, Milan og Balder Odin har fortsatt treningssamarbeidet denne uken og alt går på skinner. De jogger enda 7km sammen 5 dager i uka. 

Oppdatering 07.oktober: Nehemja, Milan og Balder Odin jogger 7km sammen nå pr treningsøkt. Dette gjør de 5 dager i uken. Alle disse tre har tatt dette fint og jeg er godt fornøyd med fremgangen på alle tre. Kommer til å fortsette med disse tre sammen frem mot vinteren, med mindre noe endrer seg drastisk.

Oppdatering 29.september: Uberg Tor, Kringelandnehemja, Milan og Balder Odin har gått sammen mandag til fredag denne uken og det har gått veldig fint. I helgen får de velfortjent pause.

Oppdatering 22.september: Nehemja har jogget på videre og finner seg godt til rette i løypene.


Oppdatering 15.september: Har flyttet til Inntjore og jogger fint 4km i trening. Har god fremdrift. Dina er oppasser.