Årdals Blesa (5 års hoppe etter Bork Odin og Rappblesa)

Eier: Geir Arne Eriksen

Oppasser: Cecilie Lomeland

 

Vi har hatt en del hester på gården opp i gjennom. Men aldri større talent enn denne. Hatt gaffelbåndskade. Så hun trener med galoppintervaller på sandbanen. Holder hun seg frisk. Blir dette ei hoppe som går langt oppover grunnlagene. Ser fin ut. Noen få rolige heat nå, så er hun klar i løpet av Mars måned vil eg tippe.

Oppdatering 3. Nov: Fikk en liten pause. Og ble behandlet. Blesa har vært flink. Og viser at hun kan duge et stykke. Men hatt skadeproblemer som unghest. Og må trene henne litt forsiktig. Får mest rolige turer i hesthagen. Kommer ut etter pause i Skien førstkommende Torsdag. Overkommelig løp, kan vinne direkte.

Oppdatering 10. Nov: Var ute som en vinner på Klosterskogen. Allerede i varming kjente eg det var det rette draget  henne. Har noen fine hoppeløp i Desember. Satser på å tjene noen kroner med henne der.

Oppdatering 17. Nov: På med broddsko som alle de andre på stallen. Trener fint etter seiersløpet. Vi satser på start den 3. Desember på hjemmebane i et hoppeløp. Og mulig et nytt hoppeløp på Jarlsberg den 10. Desember. Tror hun har en fin vinter foran seg.

Oppdatering 24. Nov: Trener fint, fortsatt rolig. Skal ha henne klar til den 3. Desember.

Oppdatering 1. Des: Virker også fin i trening. Skal starte til Søndag. Tror hun er med i toppen.

Oppdatering 8. Des: Trener på. Skulle egt startet denne helga. Men hadde så fint løp den 23. Des i Drammen. At vi venter, en toppplassering i V75 hadde vært fint før jul. Og hun har så mange fine løp utover vinteren. At eg ser ikke noen grunn til å starte for ofte med henne.

Oppdatering 15. Des: Hatt litt problemer med høvene. Derfor skodd henne med flappsko frem til løpet den 23. Des. Treningsmessig er alt vel.

Link til travsport.no:

http://www.travsport.no/Andre-elementer/Sok-etter-hestkusklop/Sok-etter-hest/?id=116&sokId=30083497

Første jobb etter Sandbane trening