Presentasjon og treningsrapporter

6 års hoppe etter Credit Winner og Likely Volo

Eier: Jørn Amundsen

Escada B.R er ei av landets beste hopper. Credit Winner datteren har blant annet vunnet Haukåsløpet,  vunnet på Solvalla, vunnet Nils Brekkes pokalløp,andreplass i Jarlsberg Grand Prix. Hoppa har travet 10,9. Og tjent over 700000 kr. Eier Jørn Amundsen har kommet til Inntjore med nok en spennende hest. Escada er nylig operert i begge fremkodene. Så det blir en rolig periode for henne. Før vi forsøker å trene henne opp. Om det ikke skulle lykkes. Så blir det avlshoppe av henne. Hun er etter Credit Winner som lager veldig fine hester, spesielt gode 1609 meters løpere. Han har også vist seg som en fin morfar. God inntjening og bra startprosent (Resolve, Bar Hopping og norsk fødte Muscles Wiking B.R er noen av mange mange eksempler, der Credit Winner er morfar).Yankee Glide er Escada B.R sin morfar. En sjeldent god morfar. Yankee Glide lager hester som er tøffe. Og det sies de også tåler hard trening.  Arnie`s Likness er mormorsmor til Escada. Hun er mor til elite hingsten Super Arnie. Generelt høy startprosent og god inntjening i morlinja. Escada er Garland Lobell fri. Og har ett innslag av Valley Victory. Bør derfor kunne brukes på et bredt spekter av hingster. Både i form av amerikansk og fransk blod. Escada B.R blir spennende å gjøre seg kjent med. Hun er lynrask fra start og har veldig fart i beina. Vi håper naturligvis å se mer av dette utover sommeren. Ida Jansen er blitt oppasser på henne.

Oppdatering 16. Feb: Rekonvalens. 2 leieturer til dagen. 2 x 15 min. Skal ta stingene til uka.

Oppdatering 23. Feb: Tok stingene på Tirsdag. Og ble behandlet på polyglykan etter planen. Bare leieturer som forrige uke. Virker til å være på humør. Blir spennende å se hvordan det går fremover.

Oppdatering 3. Mars: Var på sin første ridetur sammen med Ida i dag. Starter forsikig med bevegelse. Planen er tilnærmet normal trening om ca 3 uker.

Oppdatering 9. Mars: Fått noen skritte turer under sal og foran vogn denne uka. Helt rolig naturlig nok. Er også blitt behandlet.

Oppdatering 16.Mars: Behandlet igjen i dag. Bare rolige skitteturer og noen rideturer denne uka.

Escada B.R 22.Feb