Presentasjon og treningsrapporter

1 års hingst etter Bork Odin og og Gomnes Bris

Ett herlig individ med masse energi og trykk i stegene. Ble kjøpt inn under klasseløpsauksjonen 2017. Bork Odin er far, mens Spikeld er morfar.  Dette er en lovende far/morfarkombinasjon. Kommer ellers fra den herlige Støva linjen. Nedkommerene fra mormorsmor Slogum Støla og nedover er også det man kan kalle et A-Lag. Moe Brage har samme mor som Bork Vikings mor. Slogum Bris. Ellers høy startprosent i hoppelinja. 55 hester er mellom 5 og 15 år av dem som nedstammer fra Slogum Støla. 39 av disse har startet, hvor snittinntjeningen er tett på 390000 kr( sophia pedigrees oppdatering fra okt 2017). Liten tvil om at Bork Viking har gode sjanser for å bli en topphest.

 Oppdatering 2. Nov: Har vi fått i vogn nylig. Så han var litt senere i gang enn noen av de andre, i og med han kom senere. Fin type fortsatt.

Oppdatering 11. Nov: Er oppe i 3 km jogg nå. Fortsatt en fin hest. Skal begynne 4 km økter til uka.

Oppdatering 17. Nov: Beveger seg fint, hatt 4 km økter denne uka. Og ikke så lenge før han er klar for 5 km. Går sammen med Chili Volo, i og med de er kommet like langt kilometer messig.

Oppdatering 24. Nov: Kom til Inntjore tidligere i uka. Har kjørt noen turer her på 4,5 km i et lett parti. Brukte roadcardt med en ekstra i vogna de første turene. Slik at man kan gå frem til hesten, dersom den blir usikker på noe. Bork Viking har jobbet fint. Og funnet seg bra til rette. Pappa Bork Odin fortsetter å levere vinnere. Ida Jansen er oppasser på han.

Oppdatering 1. Des: Kaldblods åringene har nå begynt å gå sammen. Bork Viking har gått turene sine på ca 5 km sammen med Ida Jansen. Ingen ting å klage på, gjør det fint.

Oppdatering 8 Des:Nok en fin uke for åringene, også for Bork Viking. Lagt inn en ekstra kilometer på kaldblodsene. Som består av et par små bakker vi skritter opp. Som dere ser på videoen under, traver Bork Viking fint. Det gjør han også med vogn på:)

Oppdatering 15. Des: Det trenes og trenes. Bork Viking har ikke stått over noe. Lik uke som forrige uke for hans del. Stort sett Ida Jansen som kjører med han.

Bork Viking