Presentasjon og treningsrapporter

Presentasjon: En veldig flott modell, ikke så stor. Han er etter Maharajah og Sharapova. Hun er allerede blitt mor til Elite B.R, Faraouk B.R og Got You B.R. Sharapova tjente selv ca. 1,4 mill kr. Javier er innavlet 3x3 på American Winner. Han har levert så bra både som far og morfar. At dette er en hingst man kan levere bra i inn/linjeavl. Resolve, Royality For Life, Bar Hopping og  Treasure Kronos er vel fullgode eksempler på nettopp 3x3 på American Winner. Lawn Tennis er tredjemor til Javier B.R. Hun er mor til selveste Credit Winner ( far til nesten 2000 avkom og morfar til ca 1000 avkom per sept 2018) Det kryr av gode hester i hoppelinja. Maharajah avler svært bra. Andover Hall er morfar til Javier. Man må ha tro på en slik hest. 

Oppdatering 22.juli: Har gått intervaller 2 dager i uka de siste 2 ukene. De to andre dagene er det litt roligere mosjon. Ser bra ut og tåler opplegget bra.

Oppdatering 8.juli: Følger det vanlige opplegget og virker til å trives godt med det.

Oppdatering 24.juni: Har gått to dager i løypa og fått to dager med intervalltrening med innlagte stigninger. Er fornøyd med responsen på dette.

Oppdatering 17.juni: Gikk et fint mønstringsløp med Vidar Tjomsland i sulky på 29.9/2140m på Sørlandet i går. Får et par rolige dager til å starte uka etter det.

Oppdatering 10.juni: Har fått seg et jobb på 1.35/2000m og blir meldt til mønstringsløp førstkommende søndag på Sørlandet.

Oppdatering 3.juni: Har gått 3 dager i løypene og fått dobbeltheat i 1.44-1.42fart/1600m.

Oppdatering 27.mai: Har trent som vanlig denne uka og leverer jevnt gode innsatser fra dag til dag og uke til uke.

Oppdatering 20.mai: De varme 2-åringene har gått 3 dager i løypa. Den 4.dagen gikk de dobbeltheat i 1.46/1.44-fart over 1600m. Er fornøyd med hvor de er for øyeblikket.

Oppdatering 13.mai: Har trent i løypene gjennom uka, men var en tur innom banen på tirsdag for å gå 2 heat på 1.46/1.44. Begge heatene gikk over 1600m.

Oppdatering 06.mai: Jackpot B.R. har kommet tilbake i sitt vanlige opplegg og har hatt ett jobb på 1.40 / 1600m og ellers trening i løypene. 

Oppdatering 29.april: Har kommet seg tilbake i daglig trening ( 4 dager i uka) i treningsløypene.

Oppdatering 17.april: Fikk seg en smell og har hatt noen rolige dager. Det blir nok melodien litt fremover også.

Oppdatering 08.april: Har gått heat  i 1.45-fart / 1600m denne uka og ellers oppført seg fint i treningsløypene. Fint å se fremgangen som er for tiden.

Oppdatering 01.april: De varme 2-åringene har gått et heat i 1.50-fart / 1600m denne uka. Ellers har de gått i treningsløypene.

Oppdatering 25.mars: 2-åringene er jeg veldig fornøyd med om dagen og da er det ingen grunn til å endre på oppskriften per nå. Dermed har de varme 2åringene gått et heat også denne uka over 1600m/1.55 og ellers vært ute i treningsløypene.

Oppdatering 18.mars: Har gått et heat denne uka, i 1.55fart over 1600m. Ellers jobbet i treningsløypene.

Oppdatering 11.mars: De varme 2-åringene hadde kun ett heat-jobb denne uka ( i 2.00-fart) og har gått i løypene resten av dagene.

Oppdatering 4.mars: Har gått heat 2 dager denne uka med fart på 2min. Dette gikk fint. Ellers har det vært daglige turer i treningsløypene rundt travparken. 

Oppdatering 25.februar: Har gått heat 2 dager denne uka i 2.12fart. Ellers gått i treningsløypene.

Oppdatering 18.februar: Har hatt 2 dager med heat i 2.15-fart. Resten av dagene har vært i treningsløypene. 

Oppdatering 10.februar: Gikk heat tirsdag og fredag i 2.10-fart. De andre dagene har han vært ute i treningsløypen rundt travparken.

Oppdatering 03.februar: Denne uka ble det bare 4 treningsøkter grunnet det dårlige føret som har vært. Fredag ble det jevnlig dårligere utover dagen, så da fikk både Flying Shadow og Javier B.R. fri i stedet. 

Oppdatering 28.januar: Har trent videre i treningsløypene med sine 8km daglig denne uka. Fortsetter med det kommende uke frem til fredag når 2-åringene får prøve seg i heat.

Oppdatering 20.januar: Har gått 5 dager i løypa denne uka. Ved månedsskiftet vil 2-åringene begynne å gå heat blant annet og få prøve seg med litt mer fart etterhvert.

Oppdatering 13.januar: Har fått gjort seg litt kjent med noen jobb ute i løypene noen av dagene denne uka, så har det vært de vante jobbene i banen de andre dagene.

Oppdatering 06.januar: Ble vaksinert i romjulen og fikk noen rolige dager. Har startet nyåret med å øke 1 kilometer på sine daglige treningsjobb. Nå er det 8km 5 dager i uka som gjelder. 

Oppdatering 18.desember: Har vært på travparken og gjort seg litt kjent der med et jobb denne uka. Har fått trukket ulvetenner denne uka, og har trent fint etter det.

Oppdatering 09.desember: Har gått fint gjennom uka i treningsløypene på Inntjore. Distansen på 7km ligger enda fast for varmblodsåringene.

Oppdatering 02.desember: Har jobbet på med 7km jogg daglig på Inntjore denne uka sammen med de andre varme åringene.

Oppdatering 25.november: Har fullført sin 1.uke med daglige 7km og en liten forandring er at vi nå hovedsaklig kjører varmblodsåringene for seg og kaldblods for seg. Naturlig nok vil kanskje mange si. Det vil si at Javier B.R. får sine turer med Nonchalanty og Flying Shadow. Har ellers taklet fint å få lengre turer denne uka. 

Oppdatering 19.november: Har fortsatt med jogging 4km i heat med forskjelige sammensetninger av åringene. Har gått opp til 7km fra i dag av.

Oppdatering 11.november: Har blitt faset inn i heat i treningsjogg på 4km, der han går med Nonchalanty og iblant Neslands-åringene + Flying Shadow.

Oppdatering 04.november: Går nå treningsjobb på 4km pr dag alene. Vil nok gå i heat etterhvert, men enn så lenge får han finne seg helt til rette alene.

Oppdatering 28.oktober: Finner seg til rette med joggeøkter foran vogn.

Oppdatering 21.oktober: Ble flyttet opp til Inntjore på fredag og fikk prøvd seg foran vogn da. Dette gikk fint og vi fortsetter til uka.

Oppdatering 14.oktober: Har funnet seg fint til rette igjen og vi begynner tømmekjøring i morgen. 

Oppdatering 07.oktober: Har kommet tilbake og vi begynner å jobbe igjen rundt onsdag neste uke. 

 Oppdatering 29.september: Kommer tilbake fra Sem på onsdag. 

Oppdatering 15.september: Står hjemme på gården og har blitt tømmekjørt i en uke. Fornuftig hest.