Presentasjon og treningsrapporter

Presentasjon: En veldig flott modell, ikke så stor. Han er etter Maharajah og Sharapova. Hun er allerede blitt mor til Elite B.R, Faraouk B.R og Got You B.R. Sharapova tjente selv ca. 1,4 mill kr. Javier er innavlet 3x3 på American Winner. Han har levert så bra både som far og morfar. At dette er en hingst man kan levere bra i inn/linjeavl. Resolve, Royality For Life, Bar Hopping og  Treasure Kronos er vel fullgode eksempler på nettopp 3x3 på American Winner. Lawn Tennis er tredjemor til Javier B.R. Hun er mor til selveste Credit Winner ( far til nesten 2000 avkom og morfar til ca 1000 avkom per sept 2018) Det kryr av gode hester i hoppelinja. Maharajah avler svært bra. Andover Hall er morfar til Javier. Man må ha tro på en slik hest. 

Oppdatering 11.november: Har blitt faset inn i heat i treningsjogg på 4km, der han går med Nonchalanty og iblant Neslands-åringene + Flying Shadow.

Oppdatering 04.november: Går nå treningsjobb på 4km pr dag alene. Vil nok gå i heat etterhvert, men enn så lenge får han finne seg helt til rette alene.

Oppdatering 28.oktober: Finner seg til rette med joggeøkter foran vogn.

Oppdatering 21.oktober: Ble flyttet opp til Inntjore på fredag og fikk prøvd seg foran vogn da. Dette gikk fint og vi fortsetter til uka.

Oppdatering 14.oktober: Har funnet seg fint til rette igjen og vi begynner tømmekjøring i morgen. 

Oppdatering 07.oktober: Har kommet tilbake og vi begynner å jobbe igjen rundt onsdag neste uke. 

 Oppdatering 29.september: Kommer tilbake fra Sem på onsdag. 

Oppdatering 15.september: Står hjemme på gården og har blitt tømmekjørt i en uke. Fornuftig hest.