Presentasjon og treningsrapporter

1. Års Hingst etter Turbo Sund og Pigen fra O`Malley

Er inne til temming. Eier overtar treneransvaret for han når det er unnagjort.

Oppdatering 2. Nov: Jobber fint 5 km, 5 dager i uka. Har fine beveglser. Og egne meninger innimellom. Men har oppført seg finere og finere. Går stort sett sammen med Golden Daiquiri. Var litt tynn en periode, da de kalde hingstene var tøffere enn han (ikke uvanlig at blodsene får det tøft). Har derfor fått litt eget opplegg mht å få i seg nok mat. Har lagt bra på seg i det siste.

Oppdatering 11. Nov: 5 km økter denne uka også. Er snert i hesten. Går som regel sammen med Golden Daiquiri. Turboen har også en 2 årig bror etter samme mor, som holder til på Inntjore og trenes av Preben Haagensen. Ser fin ut også den.

Oppdatering 17. Nov: Tuller litt med hodet og hiver på det. Utenom det. Så oppfører han seg fint. Kommet bedre inn i flokken. Og legger stadig på seg. Gått sammen med Golden Daiquiri denne uka også. Strekker ut stegene bra allerede denne hingsten.

Oppdatering 24. Nov: Kom til Inntjore tidligere i uka. Har kjørt noen turer her på 4,5 km i et lett parti. Brukte roadcardt med en ekstra i vogna de første turene. Slik at man kan gå frem til hesten, dersom den blir usikker på noe. Turboenhar jobbet fint. Og funnet seg bra til rette. Dina Wesøy er oppasser på han. Hadde en to årig hingst etter samme mor, som gjorde unna et fint mønstringsløp på Søndag.

Oppdatering 1. Des: Turboen og de andre varmblodsene går sammen. Lagt på en ekstra kilometer på dem. Hvor de går den siste kilometeren der det er ett par korte bakker. Han jobber fortsatt fint.

Oppdatering 8. Des: Nok en fin uke for åringene, også for Explosive Turbo. Vært litt problemer og snu. Men dette har gått bra denne uka.

Oppdatering 15. Des: Medeier Allan Omholt har kjørt han for første gang denne uka. Veldig fornøyd med hesten. Og bemerket seg spesielt at han hadde et veldig skyv. Skjønner hva han mener, etter og kjørt endel på han selv også.