Presentasjon og treningsrapporter

2. Års Hingst etter Turbo Sund og Pigen fra O`Malley

Er inne til temming. Eier overtar treneransvaret for han når det er unnagjort.

Oppdatering 2. Nov: Jobber fint 5 km, 5 dager i uka. Har fine beveglser. Og egne meninger innimellom. Men har oppført seg finere og finere. Går stort sett sammen med Golden Daiquiri. Var litt tynn en periode, da de kalde hingstene var tøffere enn han (ikke uvanlig at blodsene får det tøft). Har derfor fått litt eget opplegg mht å få i seg nok mat. Har lagt bra på seg i det siste.

Oppdatering 11. Nov: 5 km økter denne uka også. Er snert i hesten. Går som regel sammen med Golden Daiquiri. Turboen har også en 2 årig bror etter samme mor, som holder til på Inntjore og trenes av Preben Haagensen. Ser fin ut også den.

Oppdatering 17. Nov: Tuller litt med hodet og hiver på det. Utenom det. Så oppfører han seg fint. Kommet bedre inn i flokken. Og legger stadig på seg. Gått sammen med Golden Daiquiri denne uka også. Strekker ut stegene bra allerede denne hingsten.

Oppdatering 24. Nov: Kom til Inntjore tidligere i uka. Har kjørt noen turer her på 4,5 km i et lett parti. Brukte roadcardt med en ekstra i vogna de første turene. Slik at man kan gå frem til hesten, dersom den blir usikker på noe. Turboenhar jobbet fint. Og funnet seg bra til rette. Dina Wesøy er oppasser på han. Hadde en to årig bror etter samme mor, som gjorde unna et fint mønstringsløp på Søndag.

Oppdatering 1. Des: Turboen og de andre varmblodsene går sammen. Lagt på en ekstra kilometer på dem. Hvor de går den siste kilometeren der det er ett par korte bakker. Han jobber fortsatt fint.

Oppdatering 8. Des: Nok en fin uke for åringene, også for Explosive Turbo. Vært litt problemer og snu. Men dette har gått bra denne uka.

Oppdatering 15. Des: Medeier Allan Omholt har kjørt han for første gang denne uka. Veldig fornøyd med hesten. Og bemerket seg spesielt at han hadde et veldig skyv. Skjønner hva han mener, etter og kjørt endel på han selv også.

Oppdatering 29. Des: Er nok den blods åringen som er kommet lengst til nå. Traver fortsatt fint. Har hatt litt egne meninger, men blir bedre og bedre på dette området.

Oppdatering 5. Jan: Fin uke. Eier Preben Haagensen kjørte selv med han i helga. Og likte hesten godt. Han kunne også merke at vi hadde trent. Turboen har trent fint denne uka. Litt kantete og ikke så fin på Fredag. Tror han han fått et lite spark eller strekk.

Oppdatering 12. Jan: Var fin igjen på Mandag. Og har hatt full treningsuke. Eiere kjører litt selv i helgene. Og tror de kommer til å bli fornøyd om de gjør det denne helga også. Trent på hele uka.

Oppdatering 19.Jan: Store snømengder denne uka. Som har kommet og gått hele veien. Turboen har derfor fått trent 3 dager. Og heller lagt mer vekt på stell og pleie denne uka. Nytter ikke å kjøre når det kladder så mye som det har gjort. Gjør bare vondt verre. Turboen var i den puljen som ble temt og kjørt til først. Så ei rolig uke gjør nok godt for hans del også. 

Oppdatering 26. Jan: Turbo er stadig bedre. Han er langt mer samarbeidsvillig enn det han var tidligere. Det er fremdeles teknikken, som særpreger han. Trent fint alle dagene denne uka.

Oppdatering 2. Feb: 4 økter, henger litt høyre tøm. Men ellers bra.

Oppdatering 9. Feb: 4 dager i hestehagen for hans del også. Jobber lett og tar de oppgavene han får.

Oppdatering 16. Feb: 4 økter, en mil per økt. Medeier Allan skal teste han litt selv denne helga. Tror han kommer til å bli fornøyd.

Oppdatering 23. Feb: Trent alle ukedagene, samt medeier Allan Omholt kjørte med han selv på Lørdag. Var da ute sammen med meg og Golden Daiquiri. Allan var fornøyd. Turbo var på jobb. Blir nok ikke noen hest man skal kjøre for mye intervaller med etterhvert. Kan trave og kommer til å få fart i kroppen også.

Oppdatering 3. Mars: Snøstorm, så vi fikk ikke trent Tirsdag og Onsdag. Se på filmen av han fra Mandag. En veldig teknikker er denne hesten, på tross av litt skakke frembein. Ble også kjørt av medeier Allan på Lørdag. Som var veldig fornøyd med hesten. Han bemerket også at han begynte å bli sterk.

Oppdatering 9. Mars: Har vært litt halt denne uka. Må gå gjennom han i helgen. Sannsynligvis en liten strekk og fått en hevelse venstre fremme. Trent som normalt tidlig i uka.

Oppdatering 16. Mars: Har kranglet litt denne uka. Men fungert fint ellers.