Presentasjon og treningsrapporter

Milan i September-18

Presentasjon: Milan så jeg som føll, likte hoppa svært godt. Det endte opp med at jeg fulgte opp året etterpå med å kjøpe. Anita "Ulsrud Tea" Wergeland er oppdretter. Milan er etter Wik Stjernen og Moe Odin hoppa Fjord Oda. Med andre ord, samme mor som lovende Fantomet jeg har på stallen. Milan er linjeavlet 4x3 på Elding og mor er også doblet på tøffe Lyngsvarten. Støva er fjerdemamma. Hun går jo som kjent igjen i en masse topphester. Milan blir spennende fremover. 

Oppdatering 11.november: Jogger på videre med Balder Odin og Kringelandnehemja. De jogger sine 7km og hadde en liten spurt i 2.20-fart i midtuka.

Oppdatering 04.november: Jogger 7km fra dag til dag med Balder Odin og Kringelandnehemja. 

Oppdatering 28.oktober: Milan, Balder Odin og Kringelandnehemja er enda en trio som trener sammen og gjør det på en fin måte. De jogger videre sine 7km 5 dager i uka og er hele og fine alle tre.

Oppdatering 21.oktober: Milan, Balder Odin og Kringelandnehemja er det ikke mye nytt å melde, de jogger videre sine 7km 5 dager i uken og gjør dette med letthet.


Oppdatering 14.oktober: Milan, Balder Odin og Kringelandnehemja har fortsatt treningssamarbeidet denne uken og alt går på skinner. De jogger enda 7km sammen 5 dager i uka.

Oppdatering 07.oktober: Milan, Balder Odin og Kringelandnehemja jogger 7km sammen nå pr treningsøkt. Dette gjør de 5 dager i uken. Alle disse tre har tatt dette fint og jeg er godt fornøyd med fremgangen på alle tre. Kommer til å fortsette med disse tre sammen frem mot vinteren, med mindre noe endrer seg drastisk.

Oppdatering 29.september: Uberg Tor, Kringelandnehemja, Milan og Balder Odin har gått sammen mandag til fredag denne uken og det har gått veldig fint. I helgen får de velfortjent pause. Med eiere fra Bergen og Hardanger har vi gjort hun vant med paraply, noe som gikk veldig greit.

Oppdatering 22.september: Har trent på hele uka og gjør det hun får beskjed om. 

Oppdatering 15.September: Hun har funnet seg godt til rette på Inntjore der hun trener og oppfører seg fint. Jogger enkelt 4km og er enkel å holde på med. Dina er oppasser på Milan.