Skeie Trym 19. Okt

Trening 23. Feb

Skeie Trym i en liten runde i banen, etter endt trening på jernbanelinja

Skeie Trym (2 års hingst etter Bork Odin og Jerkeldsota)

Eier: Team Sørlandskruttet

Oppasser: Cecilie Lomeland

Stall: Inntjore

Andelslag på 5 stk som eier denne. Fin modell med utstråling. Har et ganske stort trav. Så her må det trenes. Kan bli en veldig bra hest, virker iallfall per nå til å ha det som skal til. Samt en jevn sikker morlinje. Kombinert med teknikk gjennom faren, og styrke gjennom morfar Mørtvedt Jerkeld. Har samme mormor som gode G.Jerken. Og er ganske likt bygd opp som han stammemessig(finner Moe Odin og Mørtvedt Jerkeld i dem begge). Tror ikke Skeie Trym og G.Jerken blir så ulike travmessig heller.

 

Oppdatering Mai: Fin hingst. Som har blitt mer hingst nå i varmen. Men han er på jobb når det gjelder. Kan nok også være med tidlig i mønstringsløpene.

Status 19. Oktober: Skeie Trym har vel i likhet med mange av de andre 2 åringene trent regelmessig. Ikke stått over en eneste treningsøkt. Han er lang i aksjonen. Men har også fått endel fart i beina. Han skal begynne å gå litt hurtig nå i høst. Er også blitt ganske hingstene og livlig. Men har bra fokus når han blir spent for. Skeie Trym kan bli en topphest.

Link til Sophia Pedigrees:

http://www.sophiapedigrees.com/search/109579/horses/