Presentasjon og treningsrapporter

Neslands Gnist september-18

Presentasjon: En fin liten modell jeg hadde inne på beite tidligere. Er etter Fjord Jerven og Moe Odin hoppa Neslands Trine. Hun er helsøster til Neslands Loke. Gnist er 3x3 på Elding og 4x4 på Lyngsvarten. Det er høy startprosent i morlinja. Tredjemor er Frk. Nesland. Hun går igjen i topphesten Neslands Loke ( ca 3,6 mill innkjørt og vinner av blant annet elitkampen på Solvalla). Finnes ellers flere habile hester i morlinja. Går man tilbake til sjette moren. Så finner vi stammoren til Voje og Støen hesten (Triplilla). Neslands Gnist blir spennende å bli kjent med. At han er etter en hingst man aldri har hatt avkom etter i form av Fjord Jerven, gjør det enda mer spennende. Gnist er mors førstefødte.

Oppdatering 11.november: Går i gruppe under jogging på 4km, ofte med Fying Shadow og Neslands Lynet, men innimellom med Nonchalanty og Javier B.R.

Oppdatering 04.november: Jogger nå i heat sammen med Neslands Lynet og Flying Shadow 4km per dag. 

Oppdatering 28.oktober: Har økt opp til 4km pr treningsjobb, noe som fungerer fint.

Oppdatering 21.oktober: Ble flyttet opp til Inntjore på fredag og før det har de jogga 3km på Frivoll på en fin måte. 

Oppdatering 14.oktober: Har jogget 2km foran vogn på Frivoll gjennom uka. Går foreløpig alene i treningsjobb. Godt fornøyd. 

Oppdatering 07.oktober: Har jogga 2km foran vogn på Frivoll, så  er i gang med trening nå. Veldig fornøyd med fremgangen.

Oppdatering 29.september: Ble tømmekjørt mandag til onsdag, før de gikk i vogn torsdag og fredag. Har oppført seg og håndtert dette bra. Nærmer seg å plukke kilometer etter kilometer.

Oppdatering 22.september: Blitt tømmekjørt gjennom uken og skal prøves foran vogn til uka.

 

Oppdatering 16.September: Ankommet gården i dag.