Presentasjon og treningsrapporter

Presentasjon: Kommer snart..

Oppdatering 11.november: Blir meldt til Sørlandet neste søndag etter å ha vist lovende takter gjennom uka på trening. 

Oppdatering 04.november: Ble behandlet denne uka og er i gang med trening igjen nå. Satser på løp om et par uker. 

Oppdatering 28.oktober: Har jogga turer gjennom uka og skal behandles på nytt til uka.

Oppdatering 21.oktober: Har blitt sprøytet i framknærne denne uka. 

Oppdatering 14.oktober: Så ut som en klink vinner på siste bortre, men mistet rytmen på slutten av siste sving når jeg dro proppene. Gjentok galoppen ut på oppløpet og da var det kjørt. Veldig synd med tanke på hvordan han så ut rett før. Tror kanskje ikke Kloster er den ideelle banen for han. Går over i morgen for å se om vi finner noen feil og jobber videre utifra evt funn.

Oppdatering 07.oktober: Galopperte fra start, men tok igjen mye og gikk i god fart i mål. Hadde det vært 5m lengre så hadde han vært på trippelen. Langt mer fornøyd med han etter dette løpet enn sist, så det går rett vei. Vi leter etter en riktig oppgave ganske snart. 

 Oppdatering 29.september: Har trent greit gjennom uka og gikk intervaller på fredag. Kommer ut i løp i løpet av kort tid. 

Oppdatering 22.september: Løste fint og tok tet tidlig, hvor han leverte god innsats frem til siste sving. Hadde enda krefter når han kom i mål, så er litt egenrådig og lat når det kommer til stykket. Der har vi et arbeid å gjøre enda. Likevel godt fornøyd med 2.plass og tror vi kan ha fine opplevelser med riktige justeringer. Går gjennom hesten og om vi ikke finner noe , satser på ny start om ikke lenge. 

Oppdatering 15.september: Kom til Inntjore i dag. Har kjørt hurtig med hesten før ankomst der han gikk 18/1800m, noe jeg var brukbart fornøyd med. Kommer trolig til start på Sørlandet førstkommende lørdag.