Reime Kongen den 19. Oktober

Reime Kongen 1. Juni

Trening 23.2.17

Reime Kongen i en liten runde i banen, etter endt trening på jernbanelinja

Reime Kongen 17. Feb 2017

Reime Kongen (2 års hingst etter Bork Odin og Tekno Gnista)

Eier: Ole-Johan Ertnes/ Stall Ertnes

Oppasser: Kamilla Ribe

Stall: Inntjore

Rette typen. Som bare kan trave. Bryr seg ikke om noen ting når han er på jobb og er fokusert. Fått veldig mye trening og kom inn allerede 3. August.  Kommer også fra en av de beste hoppelinjene i landet. 21 av 22 hester som stammer fra mormormor Dally Jerka er mellom 5 og 15 år er kommet til start. De har løpt inn over 6 millioner kroner. Tekno Jerken fører ann. Men det er mange hester med 6 siffret beløp i inntjening. 18 av de 22 har også vunnet løp! Voldsomme tall på alle måter. Reime Kongen blir tidlig klar til løp om eier ønsker det. Har nemlig veldig lett for det, og er kanskje den hesten som er minst komplisert blant mine 2 åringer.

Oppdatering Mai: Reime Kongen vokser også med oppgavene. Og henger med hvem som helst i stallen. Som flere av de andre 2 åringene, blir det spennende med han. Kan være en av de aller første hestene som er klar til mønstringsløp.

Status Mai: Reime Kongen gjør alt det han får beskjed om. Heller ikke her har det vært skjær i sjøen. Veldig fin teknikk. Han kommer til å begynne med banejobb nå utover høsten. Kan bli en av de beste. Liten tvil om det.

Link på Sophia Pedigrees:

http://www.sophiapedigrees.com/search/109476/horses/