Ukentlige oppdateringer!

8. des, 2020

God mandagskveld!

 

Aktiviteten har vert stor den siste uka. Karmland Pil reiste hjem til sin eier på fredag, en flott 2 åring som kan få en spennende sesong neste år. Golden Daiquiri er solgt og reiste til sin nye eier Are Hynne på lørdag.

Hestene på stallen har blitt som trent som vanlig i et ordentlig vestlandsvær. Flere av hestene sikter på å starte i desember/januar. Kringelandnehemja startet på forus på lørdag. Han ble nummer 5 på 30,7. Eg tok det forsiktig fra start og kjørte et løp i rygger, da han har fått endel tøffe løp. Eg er fornøyd. Klarer vi å få han til å stablisere seg har han mye å hente.

Etter løpet på forus reiste eg og Espen Edvartsen til Kim Pedersen og hentet hjem Demon Onthe Hill. Kim tok han med hjem til seg på fredag. Demon har gjort et godt første inntrykk, spist og drukket som han skal og funnet seg godt til rette. Spennende!

 

På søndag var det kjøring på sørlandet. Ingen stallhester denne gangen men eg fikk kjøre flott hester. Andy Nibs leverte en solid prestasjon fra dødens og vant sitt løp lett. Somewifesomewhere ble nummer 2 og Petruska nummer 3 etter flott prestasjoener. Rappoda og  Teddy Faks leverte begge fine løp til premie. En god dag på travbanen!

 Mandag morgen var det full gang i stallen igjen. Alle trent, med god hjelp av Kamilla, Natalie og Dias.  Milan er meldt i V75 på Biri til lørdag. Hun skal være blant dem bedre i løpet så vi reiser med ambisjoner, selv om vi vett at vi ikkje kan stole helt på hun enda. Hun har trent fint etter sist løp. Vi gleder oss!

 

 

 

1. des, 2020

Fenris G.T.C. ankom stallen i dag. En årings som eiers av et andelslag styrt av Grethe Cecilie Skaar. Vi gleder oss til å bli kjent med han. Golden Daiquiri og Walk The Talk er lagt for salg på www.hestetorget.no  

Flying Shadow har reist videre til Kim Pedersen, en stor og flott hest som vi tror og håper andelaget skal få det gøy med etterhvert. Vi takker for tilliten for denne gang!

 

Ellers er vi godt i gang med uka. Åringene har økt til 9 km 5 dager i uka og jogger fint alle sammen. Kringelandnehemja starter på Forus til lørdag, går han i trav har vi tro på at han kan kjempe om seieren. Vi har flere spennende løpshester på stallen nå, flere av disse skal etter planen starte i løpet av desember/januar.

28. nov, 2020

Lørdag var det internett auksjon på Travera.se 

Tidlig denne uken fikk eg se at den 4-årige Muscle Hill-sønnen Demon Onthe Hill var til salgs på auksjonen. Stallen har vært på jakt etter en elitehest lenge, og dette er en traver eg har sansen for. Han har vært ute mot de beste hestene i USA som 2 og 3-åring. Han vant blant annet Pennsylvania Sire Stakes hvor han imponerte stort. 

Tidligere i år ble han blant annet tredje i et løp verdensstjernen Hail Mary vant, og har vist at han kan trave sterke kilometertider både på kort og lengre distanser. Hesten tror eg skal bli et godt tilskudd i den eliten her hjemme. Eg gleder meg stort til å få inn hesten på stallen, og her tror eg det nye eierlaget skal få mange gleder fremover. 

Eg har allerede fått noen henvendelser av nye kunder som vil være med på hesten noe som er svært gledelig. Har du også lyst til å være med på laget rundt Dempn Onthe Hill er det bare å ta kontakt med meg. 

Vi i stall Kringeland Eriksen skal gjøre vårt beste for at du som hesteeier skal få mange gode opplevelser på travbanen med Demon Onthe Hill, og vi håper du har anledning til å ta turen innom stallen når hesten ankommer på travparken i Sør. 

Slå på tråden om hesten er av interesse for deg. 

Telefon: +47 45614675 

E-post: johankeriksen@gmail.com 

22. nov, 2020

Og den har vi brukt til å male stallen, flytte hestene og vinne løp med stallhest! For å begynne med maling og flytting så har vi hatt en flott dugnad hele veien slik at stallen var klar til innflytting før løpskjøringen på hjemmebane i dag.

Milan fant seg umiddelbart til rette og svarte med å gå feilfritt fra start, rett til tet hvor hun ble sittende helt til målstreken. Karrierens første seier på 30.0 smakte meget godt og seiersdekkenet får vi kanskje henge opp på lunsjrommet til eieren kommer på besøk og skal ha det med seg til stueveggen :D I tillegg kjørte Sandra mønstringsløp med Kringelandboas på 52.0 med en rask avslutning. Med det løpet får Sandra beholde lisensen videre til neste år, der hun helt sikkert skal ut i løpsbanen. 

18. nov, 2020

God kveld!

Vi har i kveld vert på Forus med Kringelandnehemja, han blir desverre for ivrig til å begynne med og galopperer. Taper nok løpet på det, han leverer et strålende løp etter det. Vi får prøve å gjøre litt endringer til neste start. Han fikk 7000kr inn på konto til eier Geir Arne Eriksen

Vi hadde med oss Andy Nibs til Forus, han møtte veldig gode hester. Eg syns han leverte et solid løp, til 5.plass på 15,3.  Han har en spennende fremtid, tror det skal være endel utvikling i han.

 

Hjemme har Kamilla styrt stallen med stå hand og dugnadsånden er fremdeles imponerende halve stallen er straks ferdig malt. Ser ut som vi kan flytte inn i løpet av helga!