14. feb, 2021

Bomtur til Forus

Hei og God Søndag!

 

Vi Begynner med de siste. I går var vi på Forus med Demon Onthe Hill og Kringelandnehemja. Demon Onthe Hill leverte en svak innsats Travet veldig fint og alt virket greit, men det var ingen trøkk i han. Han hadde gørr i nasen nå løpet var over så mistenker halsinfeksjon på han. Nye tak!

 

Kringelandnehemja har levert flere positive innsatser men nå var han tibake til gamle synder. galopperte fra start og moroa var tidelig over. Vi glemmer denne dagen å ser fremover.

 

Lørdag 6. Februar var det V75 kjøring på Sørlandet travbane. Vi hadde to debutanter til start. Demon Onthe Hill og Trø Ennius. Først ut var Trø Ennius, han leverte et flott innsats og vant sitt løp. En flott traver som Ernst Karlsen har fått orden på. Gratulerer til andelslaget med Petter Granerød i spissen.  Spent på fremtiden med han!

Demon Onthe Hill med Eirik Høitomt som kusk leverte en flott innsats til 5 plass. Han fant tidelig innersporet og fikk et fint løp, satt litt fast i mål med litt krefter spart da. Eirik var godt fornøyd etterpå. 

 

Kaldblods 2 åringene har begynt å gå heat. første uka i februar gikk dem 2 heat på 2.20/2400. Denne uka gikk dem 2 heat på 2.15/2400m men lakatverdier fra 1,7-5,6. dem jogger ellers 2 dager i uka.Flott hester!

 

Priceless går heat på 1.45/1600m to dager i uka med lakat på 3. 

 

Eller skal vi til Jarlsberg på lunsjtrav på onsdag med Amazing Photo og Glans Tider. Vi syns begge skal være tidelig aktuelle i sine løp.