12. jan, 2021

God start på året!

Vi er godt i gang med det nye året. Sørlandet hadde sin første kjøring på søndag og vi hadde 4 hester til start.

Kringelandnehemja(bilde) vant sitt løp på 29,4/2140m etter en fin reise underveis. Milan startet i sammme løp som Nehemja, men med Tom Erik Solberg som kusk. Hun blåste til tet men ble litt for hissig underveis og stivnet litt til slutt. Hun ble nummer 5 på 31,6/2140m

 

Glans Tider galopperte i første sving, hentet igjen feltet og  gikk i angrep i siste sving. Galopperte desverre som vinner 50m før mål, og ble disket.  Han gikk et godt løp så synd han ikkje fikk vinne, det hadde han og eieren fortjent. 

 

Amazing Photo var litt tøft meldt. Hun var bra med fra start og fikk lederrygg. Hun hang med til 5 plass på 17,9/2140m. Hun gikk et fint løp med tanke på motstanden. Nestegang har hun et vesentlig finere løp, da håper vi å kjempe i toppen!

 

Ellers har Sandra Svang Gjeruldsen begynt å jobbe hos oss fra nyttår av. Så nå består teamet av meg, Kamilla og Sandra på fulltid. Alf Andreas Olsen, Lars Bygland, Mariell Topland, Jeanett Vereide Topland, Ida Emile Brottveit er alle med og hjelper til nesten hver eneste dag.

 

Trø Ennius ankom stallen på lørdag spennende hest som har vist et bra toppnivå men hatt litt utfordringer underveis.  Ernst Karlsen har behandlet han et par mnd nå, håper dette skal slå positivt ut. Takk til eierlaget med Petter Granerød i spissen og Åsbjørn Tengsareid til tilliten.

 

I dag er eg på vei til Bjerke for å kjøre Rappoda. Klarer vi å kjøre i trav skal det være en god sjanse.