8. des, 2020

Demon Onthe Hill på plass!

God mandagskveld!

 

Aktiviteten har vert stor den siste uka. Karmland Pil reiste hjem til sin eier på fredag, en flott 2 åring som kan få en spennende sesong neste år. Golden Daiquiri er solgt og reiste til sin nye eier Are Hynne på lørdag.

Hestene på stallen har blitt som trent som vanlig i et ordentlig vestlandsvær. Flere av hestene sikter på å starte i desember/januar. Kringelandnehemja startet på forus på lørdag. Han ble nummer 5 på 30,7. Eg tok det forsiktig fra start og kjørte et løp i rygger, da han har fått endel tøffe løp. Eg er fornøyd. Klarer vi å få han til å stablisere seg har han mye å hente.

Etter løpet på forus reiste eg og Espen Edvartsen til Kim Pedersen og hentet hjem Demon Onthe Hill. Kim tok han med hjem til seg på fredag. Demon har gjort et godt første inntrykk, spist og drukket som han skal og funnet seg godt til rette. Spennende!

 

På søndag var det kjøring på sørlandet. Ingen stallhester denne gangen men eg fikk kjøre flott hester. Andy Nibs leverte en solid prestasjon fra dødens og vant sitt løp lett. Somewifesomewhere ble nummer 2 og Petruska nummer 3 etter flott prestasjoener. Rappoda og  Teddy Faks leverte begge fine løp til premie. En god dag på travbanen!

 Mandag morgen var det full gang i stallen igjen. Alle trent, med god hjelp av Kamilla, Natalie og Dias.  Milan er meldt i V75 på Biri til lørdag. Hun skal være blant dem bedre i løpet så vi reiser med ambisjoner, selv om vi vett at vi ikkje kan stole helt på hun enda. Hun har trent fint etter sist løp. Vi gleder oss!