28. nov, 2020

Demon Onthe Hill kjøpt inn til stallen

Lørdag var det internett auksjon på Travera.se 

Tidlig denne uken fikk eg se at den 4-årige Muscle Hill-sønnen Demon Onthe Hill var til salgs på auksjonen. Stallen har vært på jakt etter en elitehest lenge, og dette er en traver eg har sansen for. Han har vært ute mot de beste hestene i USA som 2 og 3-åring. Han vant blant annet Pennsylvania Sire Stakes hvor han imponerte stort. 

Tidligere i år ble han blant annet tredje i et løp verdensstjernen Hail Mary vant, og har vist at han kan trave sterke kilometertider både på kort og lengre distanser. Hesten tror eg skal bli et godt tilskudd i den eliten her hjemme. Eg gleder meg stort til å få inn hesten på stallen, og her tror eg det nye eierlaget skal få mange gleder fremover. 

Eg har allerede fått noen henvendelser av nye kunder som vil være med på hesten noe som er svært gledelig. Har du også lyst til å være med på laget rundt Dempn Onthe Hill er det bare å ta kontakt med meg. 

Vi i stall Kringeland Eriksen skal gjøre vårt beste for at du som hesteeier skal få mange gode opplevelser på travbanen med Demon Onthe Hill, og vi håper du har anledning til å ta turen innom stallen når hesten ankommer på travparken i Sør. 

Slå på tråden om hesten er av interesse for deg. 

Telefon: +47 45614675 

E-post: johankeriksen@gmail.com