14. nov, 2020

Ny treningsuke over og en ny hest er på plass i stallen

God lørdagskveld!

 

I går trente vi alle hestene på stallen, Alf Andreas Olsen(Eier av Lusifer),  Kamilla og Sandra var med og kjørte. Dias er med og trener så å si hver eneste mandag og fredag.

Starter alltid dagen med å kjøre åringene. Alle 8 åringene på stallen jogget 6 km, alle sammen oppfører seg fint og gjør jobben sin bra. Givende å starte dagene med disse. 

Kringelandboas, Førlands Pet og Karmland Pil gikk dobbelheat på 58/2400m og 56/2400 meter med laktat på 2,6 - 5,4 og 10,6. Dem jobber på fint og er i fin utvikling!

Walk The Talk gikk dobbelheat på 45/1600 og 40/2400m laktat 4,6. Ikkje vert helt fornøyd med han, men har har vert litt i fremgang i det sist. Skal det endelig løsne?

 

Flying Shadow og Hubba Go Alone gikk dobbelheat på 35/1600m og 30/2400m  laktat på 2,7 og 2,2. Dette var det første jobbet til Hubba, har gikk fint i rygg på Flying. Intresant også med laktaten til Flying, med tanken på at Hubba har vert en god løpshest i Sverige, spennende!

 

Balder Odin, Kringelandnehemja, Milan og Glans Tider har alle jobbet i løypene. 

Golden Daiquiri har blitt lonsjert og Neslands Gnist har stått over trening da vi ikkje er helt fornøyd med han uten at vi finner helt ut av hva som er feilen.

 

I dag har eg hentet Amazing Photo hos Ernst Karlsen, hun har stått der en periode til behandling. Vi bruker Ernst på mange av våre hester for å holde dem i orden. Nå skal Ernst forsette og behandle Amazing hos meg hvor han er hver mandag ettermiddag.

Amazing Photo(bilde) er en spennende hest som er søster til blant annet Ultimate Photo og Royal Muscle. Hun har selv gått 7 løp, vunnet 2 løp og vert på trippel i 2 av løpene.  Gleder oss til å bli kjent med henne. Vi ønsker Johan Kvarme og Stall Scramble velkommen som nye eier på vår stall og håper å vise oss tilliten verdig!

 

Forsatt god helg!

Johan