9. nov, 2020

Oppsummering av helg og tanker kommende uke

Hei og god mandagskveld!

 

Fasiten på Jarlsverg på fredag ble en flott andre på Somewifesomewhere, hun gikk et solid løp mot gode hester. Florrys Princess galopperte i første sving og spolerte sine sjanser.

 

Lørdag og V75 på hjemmebanen ble ikke som vi håpet, men Kringelandnehemja viste stor fremgang og kommer ut i et løp på Forus neste uke. Vi ble svart opp og kjørte litt for tøft, da ble det stumme bein til slutt, men eg syns han stod på fint med tanken på kjøringen. Han gikk rett i maten og virker å ha tålt løpet fint. Vi tar nye tak.

 

Graceland E.P. Kjørte eg innvendig med, det løste seg ikkje, og hun satr fast uten premie med masse krefter spart. Andy Nibs leverte en kanon innsats mot knallgod motstand til å flott 3 plass med full fart i mål, solid!

 

Hubba Go Alone og Glans Tider har ankommet stallen og funnet seg fint tilrette. Martin Grødum har vert på besøk hos sin nye hest Hubba Go Alone og ser ut som dem har funnet tonen allerede.(bilde) 

 

Øygard Vilja reiste hjem til eierene i dag da vi ikke følte vi fikk noen fremgang der. Selv om det var et kort besøk så var det hyggelig, lykke til videre Sanna og Steinar! 

Ny uke er allerde i gang. Vi har fått trent gjennom alle i dag og Ernst Karlsen har vert å behandlet litt.

I morgen er det Forus med Golden Daiquiri og 3 gjeste oppsitt, håper på noen positive innsatser. Men først skal vi kjøre unna hestene og stallarbeidet. Avreise til Forus kl 13.15, etter det har Kamilla og Sandra full kontroll i stallen.