5. nov, 2020

Status hester

Åringene er i full sving. Alle 7 åringene jogger 6 km på 2.30-2.45 5 dager i uka på enkelt vis.  Fornuftige og talentfulle hester! 

2 Åringene

Kringelandboas og Førlands Pet fullførte mønstringsløpet tidelig og er i rute foran 3 år sesongen. Mye trening gjennom vinteren gjelder for dem.

Karmland Pil er en 2 åring vi har hatt i 2 mnd for hestekaren John Inge Naustvik. Han har trengt litt banetrening og fullførte nylig et fint mønstringsløp. Han blir sående en liten stund til. 

Walk The Talk sliter eg litt med, har gått er mønstringsløp men da ble han veldig stresset og galopperte. Planen er at han skal gå mønstringsløp 22.november. Håper og tror vi er litt på rett vei.

 

3 Åringene

Balder Odin har vert stallen flagskip i år. 3 plass i både det svenske og norske kriteriet er vi veldig fornøyd med. Nå venter å god vinter med trening for hans del.

Kringelandnehemja begynte sesongen bra, men har ikkje gått som vi har håpet. Han skal starte til lørdag på Sørlandet. Gode hester i mot, men han står fint inne i løpet. Kjører vi i trav har eg litt ambisjoner om å være med å kjempe i toppen. Dette er en hest som er bedre en han har fått vist.

Milan har heller ikke hatt den sesongen vi har håpet. Hun har vist stor kapasitet innimellom. Håper hun skal få en fin høst/vinter. Gikk et positivt løp på søndag. Nå sikter vi på unghestserie løp på Sørlandet 22.November.

 

Neslands Gnist har vert periodevis halt og endel problemer med. Har vert haltfri og fått trent en god periode nå. Begynner gradvis å senke han nå og håper helsa holder. 

Flying Shadow er en stor 3 åring som vi har valgt å bruke litt tid på. Utviklet seg fint den siste tiden, håper vi kan komme i gang i løpet av vinteren.

 

Eldre hester 

Golden Daiquiri fungerte dårlig dem siste startene, tatt hun ut av løp og behandlet henne litt.

Skal starte til tirsdag på Forus travbane. Planen er å starte noen løp ut året. Hun skal legges for salg etter sesongen. Det er en avtale i andelaget at hun skal selges etter 4 års-sesongen.

Øygard Vilja er ny på stallen. Hun skal stå en mnd for banetrening. Har kjørt noen hurtigarbeider med hun, er en ganske bra hest om vi får hun til jobbe for fullt hele veien. Eier gjør Steinar "Ingson" Svendsen og Sanna Svendsen.

 

Hubba Go Alone spennende løpshest som er kjøpt inn til stallen. Han ankommer stallen på lørdag. Blir spennende å bli kjent med han. Har sett alle løpene han har gått, virker å være en hest vi skal ha det litt gøy med.