29. sep, 2020

Vi er her enda!

2 uker siden sist oppdatering nå og da hadde nettopp Balder Odin sikret seg 3.plass i Kriteriet mens jeg hadde kjørt inn Dronning af Sola til seier i Hoppe-derbyet. Vi er mer tilbake til hverdagen nå og jobber på hver eneste dag for å få flere slike opplevelse på stordager i framtiden! Nå på lørdag skal Jackpot B.R. starte på Forus, med Tom Erik Solberg i sulkyen. Så skal Neslands Frøkna starte på Sørlandet nå på søndag. Deretter er det Balder Odin som skal til Biri for å først bli kåret 8.oktober før han skal starte i Biri Oppdretningsløp to dager senere. Ellers leter vi etter passende løp til de andre løpshestene som er på stallen. Flere av dem har fått en gjennomgang hos veterinær og er klare for å vise seg frem i banen snart.

Ellers har vi fått inn to spennende åringer som er i gang med opptrening hos oss, det er Jega Bonzon og Jega Janker. Det betyr at vi nå har 7 åringer på plass på stallen!

I tillegg har vi kapasitet til å ta i mot unghester på gården, rett utenfor stuevinduet, hvor det er inngjerdet et stort uteområde der åringer kan gå med fri tilgang på høy og vann, samt ly i en åpen hall. Hestene får daglig tilsyn og kan selvsagt besøkes når som helst. Det er mulighet for å sette hestene inn dersom ekstremværet setter inn. Når våren kommer kan jeg temme og tilvenne hestene etter avtale. Ta kontakt!