15. sep, 2020

For en helg!

I helgen var det klasseløpshelg på Bjerke og for en helg det ble! Jeg har fått tillit hele veien av Natalie Iselin Sviland som har gjort en flott jobb med Dronning Af Sola og i Hoppe-derbyet på lørdag viste hesten at hun var best av alle når hun stod på helt til mål og vant kontrollert! Det var en fantastisk opplevelse å kjøre først over målstreken i et klasseløp og noe som definitivt fristet til gjentakelse! 

Så følger Balder Odin opp på søndag i Kriteriet med en flott 3.plass og han har med det blitt nr.3 i både det svenske og det norske kriteriet! Det motiverer selvsagt til å legge ned alle timene vi gjør i hverdagen og nå ser vi fremover mot nye oppgaver for hestene på stallen! 

Vi hadde også med oss Milan på fredag som startet i DNTs unghestserie og etter et flott løp i 2. og 3.spor slo hun dessverre på en galopp 110meter fra mål og ble dermed disket. Det var en dårligst 3.plass som gikk fløyten der og det var veldig kjedelig etter at hun egentlig leverte et godt løp. Hun får prøve seg igjen på hjemmebanen Sørlandet nå førstkommende lørdag i samløp med Neslands Frøkna. I tillegg skal Jackpot B.R. og Golden Daiquiri starte.

Med andre ord - vi jobber på!