30. aug, 2020

Ukesrapport!

Årets kriteriekvalifiseringer er over og for stallen vår var det en av fire meldte som tok seg videre til finalen. Balder Odin viste igjen at han henger med helt der fremme og etter et løp rygg på leder ble han nr.3 i sitt heat og har fått spor nr.5 i finalen. Kringelandnehemja ble dessverre altfor heit i toppen i løpet og da ble det aldri et reelt forsøk for han denne gang. 

 
I Hoppe-kriteriet var vi ute med Milan og U.R.Fryd i samme heat. Milan tapte noe terreng fra start, men var med i feltet hele veien. Gikk i 2.spor mesteparten av tiden og ut på opppløpet klarte hun ikke hente de første fire som fikk finalebillett. 5.plass på ny rekord 30.8 og 5000kr med i sekken hjem. U.R.Fryd gikk kun sin andre start i karrieren og tilbakemeldingen fra kusk for dagen Svein Ove Wassberg var at det virket som om det var mer igjen på tanken, men hun ble plutselig veldig uinspirert. Det kan kanskje skrives på urutinert-kontoen. Hun ble nr.7 på 32.8 som likevel var en personlig rekord. 
 
Ellers kjørte jeg Dronning Af Sola på onsdag som kvalifiserte seg på flott vis til Hoppederby-finale.
 
I kveld hadde vi to stallhester ute på Sørlandet, først var Golden Daiquiri ute i et hardt lag mot hester med oppimot dobbelt av hennes grunnlag. Hun gikk inn til 6.plass og sistepremien likevel. I dagens siste løp startet Neslands Frøkna og etter en middels varming startet hun greit, fikk rygg på en av tilleggshestene som kom tidlig opp. Satt der til ut på oppløpet når åpningen kom. Det rakk til trippelplassering.