23. aug, 2020

Nå kommer Kriterie-kval!

Og det er naturlig at det blir litt ekstra oppmerksomhet rundt starthestene våre i kvalifiseringen i disse dager. Det er 5 hester fra stallen som skal ut og kanskje litt uheldig at både i Hoppe-Kriteriet og den åpne klassen for kaldblods så har vi fått 2 hester i samme heat. Kringelandnehemja og Balder Odin skal ut i samme løp, der Svein Ove Wassberg skal kjøre Balder Odin. Balder Odin kommer fra en 3.plass i det svenske Kriteriet og har tatt det på en fin måte, så her må vi ha klare ambisjoner om å både kvalifisere seg  og være seiersaktuell i heatet. Kringelandnehemja har blitt rettet litt på etter sist løp og trener fint og bør regnes som trippelaktuell. Hovedmålet er selvsagt uansett at de kvalifiserer seg til finale.

I Hoppe-Kriteriet møtes Milan og U.R.Fryd i et 8hesters stort felt. Her skal Svein Ove Wassberg kjøre U.R.Fryd mens jeg kjører Milan. Målet her er også å kvalifisere seg, men begge skal være trippelaktuelle i et felt der de fleste hestene kan vise seg både fra en god og dårlig side når det kommer til stykket.

Til slutt skal Jackpot B.R.  ut i varmblodskriteriet. Han har fått 1.spor i et tøft felt og han viste fremgang sist. Håper å bygge videre på dette inn mot dette løpet, da kan han kapre en av finaleplassene.