17. aug, 2020

Sommeren er på hell - og nå blir det spennende! Igjen!

Etter et opphold med oppdateringer på siden etter litt sommerferieavvikling så er vi nå tilbake igjen med oppdateringer. Og vi har da litt å oppdatere siden sist da vi var på vei til svenske Kriterie-kvalet. Der gikk Balder Odin videre til finale mens Nehemja ikke nådde helt opp etter å ha endt opp med et særs uheldig løpsopplegg. Likevel leverte han en meget god innsats. Balder Odin ble til slutt nr.3 i finalen, min første trippelplassering i klasseløpene, og det ga mersmak! Gratulerer til eierne Espen og Øystein Edvardsen! Dagen før finalen var Nehemja ute i V75 på Klosterskogen hvor han krysset mållinjen først etter en flott innsats. Han ble av dommerne flyttet ned en plassering etter å ha brutt innover i banen på oppløpet. Likevel lover det veldig godt før kvalifiseringen til det norske Kriteriet som er frist i morgen tidlig. Der er både Balder Odin og Kringelandnehemja meldt!

Ellers på stallen så har Jackpot B.R. vært ute i DNT sitt 3åringsløp på Forus i går der han rekordforbedret seg med nesten sekundet etter en fin prestasjon. Han blir også meldt til Kriteriekvalifisering. 

I tillegg var Golden Daiquiri ute på Sørlandet i dag. Hun fikk et fint løp i 3.innvendig og gikk i mål til 5.plass med ubrukte propper og hette og flere krefter på lager, så her ser vi frem mot en ny start om ikke lenge. U.R.Fryd  (bildet)og Neslands Frøkna var ute i det siste løpet for dagen og på tross av en ulykksalig galopp på Neslands Frøkna ble det 4.plass på hun, mens U.R. Fryd fikk sølvplassen. Den innsatsen gjør nok at hun sammen med Milan blir meldt til Hoppe-Kriteriet i morgen. 

Det er som sagt spennende tider i vente!