7. jun, 2020

Ny uke er over!

Dagens kjøring på Sørlandet er gjennomført og to stallhester var i banen for oss. I det 1. løpet sendte vi ut Homme Alcor, og sett vekk fra litt trøbbel i 1.sving gjennomførte han fint til 5.plass. I 1. sving brøt han ut og slo på et par galoppsteg og det kan fort ha kostet 2.plassen i løpet. LIkevel så får vi gi han godkjent på prestasjonen etterpå.

Jackpot B.R. kom ut i 3. løpet og var noe pigg der han tok teten tidlig. Det holdt ikke helt inn til mål og han trøblet litt med travet underveis. Ble nr.4, men han burde holdt nærmere mål om han skulle fått helt godkjent i dag. 

Ellers var vi til Bjerke med Balder Odin på onsdag. Han slo på noen galoppsteg noen titalls meter fra målstreken som knapt slått og gikk dermed glipp av 2.plassen. Han fungerte ikke som aller best for dagen, og det var kanskje mer skuffende enn galoppen i seg selv. Han har likevel vist at han har mer inne, så dette var bare et mellomsteg på veien videre.

I morgen tar vi med på Golden Daiquiri til Jarlsberg der jeg også skal kjøre Gompens Hønk. Golden Daiquiri bør være trippelaktuell, mens Gompens Hønk skal være i seierskampen på en normal dag.